Ελλάδα

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης τα «βάζει» με όσους έχουν σκύλους και γάτες – «Τέτοια φροντίδα δεν έχουν για τα παιδιά τους, εκεί καταντήσαμε»

«Έρχομαι το πρωί για λειτουργίες και βλέπω όλοι να βγαίνουν με τα σκυλάκια τους να πάνε από εδώ και από εκεί»

Πρωτοφανής επίθεση εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας (09.06.2025)- ανήμερα του Αγίου Πνεύματος- ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος σε όσους και όσες έχουν σκύλους και γάτες, κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας του Δρεπάνου στην Κοζάνη.

Ο μητροπολίτης Κοζάνης, ο οποίος έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τα λεγόμενά του, αυτή τη φορά «ξαναχτύπησε», λέγοντας το απίθανο: «έρχομαι το πρωί για λειτουργίες και βλέπω όλοι να βγαίνουν με τα σκυλάκια τους να πάνε από εδώ και από εκεί…το είπε ο Θεός πριν από 4.000 χρόνια… άνθρωπε έφτιαξα εγώ ο Θεός σε σε έβγαλα από τα χέρια μου, εικόνα μου και εσύ το πέταξες αυτό και κατέβηκες και έγινες όμοιος με τα ζώα …Τέτοια φροντίδα αυτοί δεν έχουν για τα παιδιά τους και αμφιβάλλω αν έχουν παιδιά… Μάλιστα…εκεί καταντήσαμε…».

Μάλιστα, ο συνειρμός του δεσπότη της Κοζάνης παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς πριν και μετά τη συγκεκριμένη αποστροφή αναφέρεται γενικά σε «κακούς γονείς», αφήνοντας σαφέστατα να εννοηθεί ότι παραμελούν τα παιδιά τους για να φροντίζουν τα ζώα τους, όπως γράφει το kozanimedia.gr.

Επιπλέον, στο ίδιο, σημερινό κήρυγμα, ο μητροπολίτης τα «έβαλε» με τη σημερινή νεολαία, παρουσιάζοντας ως μέτρο σύγκρισης με πέντε «παπαδάκια» που φώναξε δίπλα του ακραίες περιπτώσεις παραβατικότητας με “σουγιάδες” και «πορνεία», ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και πάλι ξεχωριστά στις γυναίκες, όταν αναφέρθηκε στον σημερινό άνθρωπο και στο «εγώ» του, λέγοντας πως «οι γυναίκες…ξέρεις ποιά είμαι εγώ….εγώ είμαι ο τάδε..υπουργός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΣτΕ: Πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη μη κατεδάφιση των 3 τελευταίων ορόφων του ξενοδοχείου Coco – Mat
Κατά το ΣτΕ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είχε την υποχρέωση μετά τον έλεγχο της επίμαχης σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς στην υπογραφή και ομαλή εκτέλεση της
Συμβούλιο της Επικρατείας
Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εγνατία στο ύψος του Παληού στην Καβάλα - Άνοιξε ο δρόμος έπειτα από επιχείρηση απομάκρυνσης
Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ και γερανοφόρο όχημα προκειμένου να μετακινηθεί το βυτιοφόρο από τον δρόμο, αλλά και για να γίνει σταδιακή αποσυμφόρηση του δρόμου
Βυτιοφόρο
Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στο Κιάτο: Μαλλιά 40χρονης πιάστηκαν σε μηχάνημα και της έφυγε όλο το δέρμα
Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού - Η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αττική
Ασθενοφόρο