Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο νέος χάρτης των Τμημάτων Τροχαίας στην Αττική – Ποια τα όριά τους

Ο νέος χάρτης των Τμημάτων Τροχαίας στην Αττική – Ποια τα όριά τους

Σε αναδιοργάνωση των τμημάτων της και των ορίων δράσης αυτών προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στα πλαίσια και της γενικότερης αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το αναλυτικό δελτίο τύπου:

Στο πλαίσιο υλοποίησης της αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της , ολοκληρώθηκε σήμερα (1-9-2017) η νέα δομή των Υπηρεσιών Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής με την έναρξη λειτουργίας του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής. (Σχετικό το από 4-7-2017 Δελτίο Τύπου)

Για την ενημέρωση των πολιτών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους για υποθέσεις αρμοδιότητας Υπηρεσιών Τροχαίας (υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων, έκδοση αδειών κυκλοφορίας μοτοποδηλάτων κ.λπ.), παρατίθενται κατωτέρω χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας :

Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής (συμπεριλαμβάνει την περιοχή αρμοδιότητας των πρώην Τμημάτων Τροχαίας Αιγάλεω & Περιστερίου):
– Ταχ. Διεύθυνση: Περιστέρι, Τσαλαβούτα 4 & Κρυστάλλη, Τ.Κ. 12131
– ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-5788600
210-5788610
– FAX: 210-5762388
– Περιοχή αρμοδιότητας :

Ολόκληροι οι Δήμοι Περιστερίου και Πετρούπολης και τμήματα των Δήμων: Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Χαϊδαρίου, Ιλίου, Ασπροπύργου, Φυλής, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Φυλής“.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις