Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Δημήτρης Κόκοτας υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Αγία Βαρβάρα με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου

Ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Δημήτρης Κόκοτας υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Αγία Βαρβάρα με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου

Ο Νίκος Βουρλιώτης (Nivo) και ο Δημήτρης Κόκοτας θα δώσουν τη μάχη του… σταυρού την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Αγία Βαρβάρα, με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά» και επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο.

Ο Νίκος Βουρλιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, ενώ είναι ήδη από το 2019 δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τον πολιτισμό. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 διεκδικεί ξανά την ψήφο των Δημοτών της Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου, «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά».

Τα 30 χρόνια σταδιοδρομίας του με το συγκρότημά του Going’ Through, στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στον ίδιο συνδυασμό, όμως, είναι και ο μουσικός και τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, γιος του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα και της ζωγράφου Ρόζας Κόκοτα. Ο Δημήτρης Κόκοτας ζει τα τελευταία 10 χρόνια στην Αγία Βαρβάρα με τη σύζυγό του Κατερίνα, και την κόρη τους Ριάνα.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς επιθυμεί να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο που ζει με την οικογένειά του και μεγαλώνει η κόρη του.

Η Λυδία Αγγελοπούλου με τον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο.

Με τον ίδιο συνδυασμό, «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά», υποψήφια δημοτική σύμβουλος είναι και η Mezzo Soprano Λυδία Αγγελοποπούλου, σολίστ της ΕΛΣ. Από το 1995 είναι μόνιμη μονωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ η καλλιτεχνική της δράση εντός και εκτός συνόρων, της χάρισαν τον τίτλο από τον Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης, ως μία από τις 10 Ξεχωριστές Ελληνίδες με διεθνή ακτινοβολία. Διδάσκει φωνητική και μελοδραματική τέχνη στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Εθνικό Ωδείο και στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας.

Ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας και τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, ο οποίος, με ένα επιτελείο διακεκριμένων καλλιτεχνών και επιστημόνων, είναι αυτός που «επενδύει» σε πολιτιστικές δράσεις, ενώ στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά» είναι και η δημιουργία της Ακαδημίας Τεχνών στη ΒΙΟΧΡΩΜ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις