Ελλάδα

Ο ΟΛΘ έγινε το πρώτο ελληνικό λιμάνι με διεθνή πιστοποίηση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον τίτλο του πρώτου ελληνικού λιμένος, που πιστοποιείται κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 για τη διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας, κατέκτησε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas.

«Η νέα πιστοποίηση παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο σχετικά με την προληπτική βελτίωση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία και αντικαθιστά το υφιστάμενο πρότυπο OHSAS 18001:2007», υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΟΛΘ, η οποία διαθέτει ακόμα τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, ISO 14001:2015, για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης που εφαρμόζει στο σύνολο των λειτουργιών του λιμένος και ISO/IEC 27001:2013, για την ασφάλεια των συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών και την προστασία των ψηφιακών δεδομένων στους σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων και συμβατικού φορτίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε απεργία οι εργαζόμενοι της Estee Lauder Hellas – «Μας ζητούν να υπογράψουμε σύμβαση με μισθούς κάτω από τον κατώτατο»
Η πρόταση της εταιρίας που έχει φέρει το ξεσηκωμό των υπάλληλων της αφορά τη νέα διετή επιχειρησιακή σύμβαση με κλίμακα αφετηρίας τα 838,30 ευρώ, περίπου 83 ευρώ χαμηλότερα από τον ισχύοντα κατώτατο μισθό
Εργαζόμενοι της Estee Lauder
Predator: Κατατέθηκαν οι πρώτες 8 αγωγές από θύματα – Ζητούν αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ ο καθένας
Ζητούν την πλήρη αστική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τα θύματα από την παράνομη προσβολή της ιδιωτικής ζωής, του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών τους δεδομένων
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi