Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για καφέ στο Κολωνάκι – Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για καφέ στο Κολωνάκι – Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Φωτογραφία: Eurokinissi

Στην Αθήνα παραμένει ο Παύλος Γλύξμπουργκ, καθώς προετοιμάζει τα πάντα για το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μάλιστα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρέθηκε για καφέ στο DaCapo, στο Κολωνάκι, όπου αντάλλαξε χειραψία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δυο τους κάθισαν στην ίδια πτέρυγα, αλλά σε διαφορετικά τραπέζια. Τα κινητά τηλέφωνα έπαιρναν κατά διαστήματα φωτιά και τόσο  Παύλος Γλύξμπουργκ, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντάλλαζαν ευχές με πολίτες για το 2024.

Όλα αυτά την ώρα που οι συζητήσεις για το ακίνητο που μένει αυτές τις μέρες επί της Ηρώδου Αττικού συνεχίζονται.

Με στενούς συγγενείς του 56χρονου να τονίζουν στο “Live News” πως ο Παύλος Γλύξμπουργκ δεν έχει προχωρήσει σε αγορά και πως το εντυπωσιακό διαμέρισμα δεν του ανήκει, απλά συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη του να μείνει, για όσο διάστημα παραμείνει στην ελληνική πρωτεύουσα.

«Ο Παύλος δεν έχει αγοράσει κάποιο ακίνητο στην Αθήνα. Δεν ισχύουν όσα λέγονται για το θέμα. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα».

Το αν μελλοντικά πάντως ο Παύλος αποφασίσει να κάνει δικό του, το ακίνητο που έχει θέα στον εθνικό κήπο και το Προεδρικό Μέγαρο της χώρας, είναι κάτι που κανείς για την ώρα δεν μπορεί να αποκλείσει.

Το περιβάλλον του Παύλου ξεκαθαρίζει στο “Live News” πως όταν υπάρχει κάτι επίσημο στο θέμα του ακινήτου, θα βγει ο ίδιος να το ανακοινώσει.

Η Ηρώδου Αττικού είναι σε κάθε περίπτωση ο ακριβότερος και καλύτερα φυλασσόμενος δρόμος της χώρας. Ένα σημείο που ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ εξέταζαν από πέρυσι για να επενδύσουν.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όταν και θα τελεστεί το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αμέσως μετά θα ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις