Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ «κοιτάει» ένα νεοκλασσικό «φιλέτο» 900 τ.μ. στην Πλάκα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ «κοιτάει» ένα νεοκλασσικό «φιλέτο» 900 τ.μ. στην Πλάκα

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος Γλύξμπουργκ μετά τον θάνατο του πατέρα του σκέφτεται να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. 

Πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωϊνό» αναφέρουν ότι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος Γλύξμπουργκ φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Πλάκα. Πρόκειται για ένα σπίτι – «φιλέτο» στην Πλάκα, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην Αρχιεπισκοπή. 

Είναι ένα ημιτριόροφο, νεοκλασσικό, 900 τ.μ., επί της οδού της Αγίας Φιλοθέης, το οποίο διαθέτει και καταφύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική τιμή είναι πάνω από 3,5 εκατομμύρια και δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 8-9 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωϊνό», ο Παύλος Γλύξμπουργκ στις τελευταίες του βόλτες στο κέντρο της Αθήνας κινούνταν μόνος του, χωρίς συνοδεία και ασφάλεια. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα συνομίλησε με κόσμο που τον πλησίασε, απολαμβάνοντας την επαφή μαζί του. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Παύλος μαζί με τον αδερφό του Νικόλαο πήγαν στον τάφο του πατέρας τους στο Τατόι την περασμένη Κυριακή. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις