Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην Πανεπιστημίου – Η αλλαγή πλάνων και η δήλωση στο Live News για την Ελλάδα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην Πανεπιστημίου – Η αλλαγή πλάνων και η δήλωση στο Live News για την Ελλάδα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ περνάει μπροστά από την κάμερα του Live News στην οδό Πανεπιστημίου και κατευθύνεται στην Αθηναϊκή Λέσχη, για σειρά επαφών και συζητήσεων. Το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου θα δώσει το παρών στο μνημόσυνο για τον πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.  

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο μεγαλύτερος γιος του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου άλλαξε τα αρχικά του πλάνα και έτσι η παραμονή του στη χώρα θα είναι μικρότερη από αυτή που είχε προγραμματίσει αρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News από το στενό του περιβάλλον, ο 56χρονος Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα φύγουν είτε το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (19.02.2023) είτε το πρωί της Δευτέρας (20.02.2023).

Δεν θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Λονδίνο, πιθανότατα για να οργανώσουν τη δεξίωση στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και θα βρεθούν και πάλι στην Ελλάδα, στις αρχές Μαρτίου.

Όλο αυτό το διάστημα, όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο Παύλος Γλύξμπουργκ έχει αποφασίσει να μην δώσει συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης.

Οι συζητήσεις για αγορά ακινήτου, τα σενάρια για ανάμειξη του ίδιου στην πολιτική που το περιβάλλον του έχει διαψεύσει στο Live News κατηγορηματικά, μαζί με το ενδιαφέρον για την κάθε του κίνηση στην Αθήνα, αξιολογούνται καθημερινά, τόσο από τον ίδιο, όσο και από στενούς συνεργάτες του.

«O Παύλος δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τα ελληνικά ΜΜΕ. Όταν έρθει η στιγμή θα μιλήσει. Η αλλαγή στο πρόγραμμά του έγινε την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο συνηθίζεται», δήλωσε στο MEGA το περιβάλλον του Παύλου Γλύξμπουργκ.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το μνημόσυνο στη Μητρόπολη και το τρισάγιο στο Τατόι

Την ίδια στιγμή οι εργασίες στο Τατόι ολοκληρώνονται για το τρισάγιο της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου. Ωστόσο αύριο Σάββατο, 18 του μηνός, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Μητρόπολη Αθηνών για το μνημόσυνο των 40 ημερών, από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η λίστα με τους καλεσμένους έχει κλείσει και δεν υπάρξουν αφίξεις «γαλαζοαίματων». Η μοναδική θα είναι η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία που θα στέκεται μαζί με την αδερφή της Ειρήνη, δίπλα στα παιδιά, τα εγγόνια και τη σύζυγο του εκλιπόντος, Άννα Μαρία.

Μετά το μνημόσυνο οι καλεσμένοι θα συλλυπηθούν την οικογένεια στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι ήδη αυξημένα. Αναμένεται να ενταθούν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (18.02.2023) ώστε να μην μπορέσουν να πλησιάσουν κάμερες, δημοσιογράφοι και άτομα που δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα…

Το ενδιαφέρον του Παύλου Γλύξμπουργκ για αγορά ακινήτου στην Αθήνα έχει κάνει – όπως φαίνεται – μία σειρά από μεσίτες να ψάχνουν τρόπους για να έρθουν σε επικοινωνία με στενούς συνεργάτες του. Εκτός από την Ηρώδου Αττικού, υπάρχουν προτάσεις για εντυπωσιακά διαμερίσματα στην Εκάλη, το Κεφαλάρι και την Κηφισιά, με τις αποφάσεις του γιου του τέως βασιλιά να αναμένονται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Παύλος Γλύξμπουργκ: Τα πρώτα λόγια του στο MEGA

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Αθήνας ο Παύλος Γλύξμπουργκ μίλησε στην κάμερα του Live News. Όπως δήλωσε ο ίδιος, όλα είναι εντάξει για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

«Πάντα η Αθήνα είναι όμορφη, δεν υπάρχει θέμα. Σκέφτομαι να την επισκέπτομαι συχνά», δήλωσε στο MEGA.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο: 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις