Ελλάδα

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας αναζητούσε το θύμα του στο δικαστήριο – Τι ζήτησε η 22χρονη

Άρχισε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για την υπόθεση της 22χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας, η οποία κατήγγειλε για βιασμό τον προπονητή της όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 ετών. Παρούσα στο δικαστήριο η Σοφία Μπεκατώρου.

Η πλευρά της 22χρονης, σήμερα, αθλήτριας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων θυρών για λόγους προστασίας της. Στο πλευρό της η Σοφία Μπεκατώρου από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή αθλήτρια έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από την οικογένεια της, τους γονείς και την αδελφή της, ενώ λίγο αργότερα προσήλθε και η Ολυμπιονίκης Σόφια Μπεκατώρου προκειμένου να καταθέσει και αυτή στη διαδικασία καθώς προτάθηκε από την πλευρά της αθλήτριας ως μάρτυρας κατηγορίας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο κατηγορούμενος αναζητούσε συνεχώς με το βλέμμα του το θύμα, το οποίο βρισκόταν στην άλλη πλευρά της αίθουσας έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία προτάθηκε και ως μάρτυρας κατηγορίας προκειμένου να καταθέσει στη δίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βραχυκύκλωμα «βλέπουν» οι ερευνητές ως αιτία της φωτιάς στο Ίλιον - «Αν ήταν νύχτα δεν θα έβγαινε κανείς ζωντανός»
«Ευτυχώς κανείς από τις 5 οικογένειες που έμεναν στους επάνω ορόφους δεν τραυματίστηκε, περιμένουμε το πόρισμα της Πυροσβεστικής για να δούμε από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
Πυρκαγιά σε κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Πηνελόπης στο Ίλιον Αττικής