Ελλάδα

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας αναζητούσε το θύμα του στο δικαστήριο – Τι ζήτησε η 22χρονη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άρχισε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για την υπόθεση της 22χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας, η οποία κατήγγειλε για βιασμό τον προπονητή της όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 ετών. Παρούσα στο δικαστήριο η Σοφία Μπεκατώρου.

Η πλευρά της 22χρονης, σήμερα, αθλήτριας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων θυρών για λόγους προστασίας της. Στο πλευρό της η Σοφία Μπεκατώρου από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή αθλήτρια έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από την οικογένεια της, τους γονείς και την αδελφή της, ενώ λίγο αργότερα προσήλθε και η Ολυμπιονίκης Σόφια Μπεκατώρου προκειμένου να καταθέσει και αυτή στη διαδικασία καθώς προτάθηκε από την πλευρά της αθλήτριας ως μάρτυρας κατηγορίας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο κατηγορούμενος αναζητούσε συνεχώς με το βλέμμα του το θύμα, το οποίο βρισκόταν στην άλλη πλευρά της αίθουσας έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία προτάθηκε και ως μάρτυρας κατηγορίας προκειμένου να καταθέσει στη δίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση σε απόλυτο πόλεμο: Εκείνος θα αποφασίζει ποιός θα ερμηνεύει τα τραγούδια του
Όλη η ανακοίνωση της δικηγόρου του Νίκου Καρβέλα, Αρχοντουλας Παπαπαναγιωτου - «Ο Νίκος Καρβέλας θα διαχειρίζεται και θα ασκεί τα απόλυτα δικαιώματά του επί των συνόλου των τραγουδιών του σε σχέση με την δημόσια εκτέλεσή τους με ζωντανή ερμηνεία»
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση σε απόλυτο πόλεμο: Εκείνος θα αποφασίζει ποιός θα ερμηνεύει τα τραγούδια του
20
Ο Νίκος Καρβέλας θα πρέπει να δίνει άδεια στην Άννα Βίσση για να ερμηνεύει τα τραγούδια του – Η απόφαση του συνθέτη
Τέσσερις μέρες δηλαδή μετά τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Καρβέλας προχώρησε σε ανάκληση της εντολής που είχε δώσει στην Αυτοδιαχείριση για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του
Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλα 36