Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο πρύτανης ψάχνει τον σωτήρα του!

Ο πρύτανης κ. Κίττας

Μόνο στο NewsIt.gr! Ένας νεαρός έσωσε σαν από θαύμα την ζωή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστου Κίττα!

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο NewsIt.gr  η σύζυγός του, Εύα Κίττα, ο Πρύτανης θα έβρισκε βέβαιο θάνατο από το μένος του πλήθους των ταραξιών που εισέβαλαν την περασμένη Κυριακή στο Πανεπιστήμιο αν δεν παρενέβαινε ένας άγνωστος, ο οποίος έβαλε το σώμα του μπροστά για να ανοίξει δρόμο διαφυγής στον κ. Κίττα!

Τώρα, ο Πρύτανης από το νοσοκομείο αναζητά τον…νεαρό σωτήρα που του έσωσε την ζωή στο παρά πέντε!

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική περιγραφή της κας Κίττα, όταν το πλήθος τον ταραξιών έσπασε την πόρτα και μπήκε στο Πανεπιστήμιο, ξεκάθαρο για τις άγιες προθέσεις του, ο Πρύτανης έπαθε καρδιακό επεισόδιο.

Παρότι ξαπλωμένος στα σκαλιά της αυλής, οι δεκάδες κουκουλοφόροι δεν δίστασαν να συνεχίσουν να τον χτυπάνε!
Οι προσπάθειες του οδηγού του και κάποιου συναδέλφου του δεν πτόησαν το αγριεμένο πλήθος.

Ώσπου, ένας άγνωστος ψηλόλιγνος νεαρός, με ευγενική φυσιογνωμία, όπως θυμάται ο πρύτανης, του ζήτησε να τον εμπιστευτεί και να τον ακολουθήσει!

Το νεαρό παιδί, που σίγουρα δεν ήταν φοιτητής ή κάποιο γνώριμο στέλεχος φοιτητικής παράταξης, αμέσως έδωσε εντολή να ανοίξει δρόμο για να περάσει ο Πρύτανης, φωνάζοντας στο πλήθος: «μην τον αγγίζετε, είναι μαζί μου, έχει την καρδιά του»!

«Σαν να ήταν κάποιος, μέσα από αυτούς, λες και τους διεύθυνε, και περιέργως ήθελε να τον προστατεύσει τον άνδρα μου» λέει σήμερα η κα Κίττα, η οποία μεταφέροντας την επιθυμία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, θα ήθελαν να εντοπίσουν το νεαρό παιδί, ώστε να τον ευχαριστήσουν!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΣΤΟ NEWSIT.GR :

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε