Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε χυδαία μηνύματα στην Καρολάιν» λέει φίλη της

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε χυδαία μηνύματα στην Καρολάιν» λέει φίλη της

Φίλη της Καρολάιν Κράουτς αποκάλυψε πως η κοπέλα, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της τον Μάιο του 2021, όταν ήταν 15 ετών λάμβανε μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το κακούργημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, καθώς ανέβαζε στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές από συντρόφους του χωρίς τη συναίνεσή τους. Ο ίδιος διατηρούσε στενές σχέσεις με την Αλόννησο, το νησί όπου μεγάλωσε και η Καρολάιν.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φίλη της Κάρολαιν αποκάλυψε πως είχε δεχτεί «χυδαία» μηνύματα από τον παρουσιαστή και μάλιστα όταν η ίδια ήταν ανήλικη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν Κράουτς, όταν και οι δύο ήταν σε ηλικία 15-16 ετών είχαν γνωρίσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο καταδυτικό κέντρο που έκαναν τότε και οι ίδιες καταδύσεις στην Αλόννησο.

 

«Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός» είπε η φίλη της.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως όταν έλαβε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις