Ελλάδα

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι βίαιος με τις γυναίκες» δηλώνει η πρώην σύζυγος του

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη σχέση τους, όσο ήταν μαζί.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» αναφέρει. Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία, όπου μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα.

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια.

Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απαντά: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, στη δική του τοποθέτηση είπε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία.

«Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας.

«Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας
Μετ' εμποδίων η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές - Ο οδικός χάρτης των μπλόκων των αγροτών
Από τα ξημερώματα της Τρίτης - προπαραμονή Χριστουγέννων - οι αγρότες αναμένεται να μετακινήσουν τα τρακτέρ τους χωρίς όμως να τα απομακρύνουν από τους αυτοκινητόδρομους
Μπλόκα των αγροτών στα Μάλγαρα
71