Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Χρήστος Λούλης απαντά για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας που αποσύρθηκε: “Δεν ήταν σεξιστικό”

Ο Χρήστος Λούλης απαντά για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας που αποσύρθηκε: “Δεν ήταν σεξιστικό”
Εικόνα από το σποτ που αποσύρθηκε

Η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να αποσύρει το τηλεοπτικό σποτ με τον γνωστό ηθοποιό, μετά τις αντιδράσεις. Πώς σχολιάζει ο Χρήστος Λούλης τον σάλο που προκλήθηκε. Αιχμές για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ούτε 24 ώρες δεν συμπλήρωσε στον “αέρα” το τηλεοπτικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό, στο οποίο πρωταγωνίστηκε ο Χρήστος Λούλης, και αποσύρθηκε άρον άρον.

Τα σχόλια στα social media και το… κράξιμο για το “σεξιστικό σενάριο”, οδήγησαν την Πολιτική Προστασία στην απόφαση να αποσύρει το σποτ για τον συνωστισμό στις πλατείες και να “κρατήσει” το δεύτερο που κυκλοφόρησε με την Κατερίνα Λέχου

Click4more: Πολιτική Προστασία: Αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open, ο Χρήστος Λούλης σχολίασε: “Δεν μου φάνηκε καθόλου σεξιστικό. Το ότι ήταν γυναίκα η μία και άντρας ο άλλος δεν πάει να πει ότι το σποτ ήθελε να πει κάτι ούτε για τους άντρες, ούτε για τις γυναίκες. Το θεωρώ λίγο παιδικό να κάνουμε αυτήν την κουβέντα την ώρα που υπάρχει αυτή η πανδημία, την ώρα που έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι, την ώρα που έχουμε κλείσει όλοι τις δουλειές μας και έχουμε κλειστεί στο σπίτι μας δύο μήνες… αντί να ασχολούμαστε με αυτό, βλέπουμε σεξισμό εκεί που δεν υπάρχει”.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο που πλήττεται λόγω του κορονοϊού: “Μιλάμε για μία καταστροφή. Έχουμε καταστραφεί όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το φθινόπωρο και ίσως το χειμώνα. Θεωρώ ότι τα μέτρα που εξήγγειλε η υπουργός ήταν πάρα πολύ λίγα”.

Δείτε το επίμαχο σποτ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις