Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής “ινκόγκνιτο” στο μετρό

“Ακούσαμε τα παράπονα των πολιτών… Είχαν δίκιο… Κάναμε λάθος… Το διορθώνουμε”.

Οι φράσεις ανήκουν στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και ειπώθηκαν χθες, με αφορμή τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο κ. Καραμανλής παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος υπολογισμός -τόσο από το υπουργείο, όσο και από τις Διοικήσεις των Οργανισμών- στο θέμα των αδειών του προσωπικού. Και κάτι τέτοιο δεν το ακούς συχνά.

Επιπλέον ο υπουργός Μεταφορών υπεραμύνθηκε και του τιτάνιου έργου των εργαζομένων στα ΜΜΜ, υπενθυμίζοντας πως ειδικά εκείνοι που υπάγονται στο προσωπικό πεδίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown δεν πήραν ούτε μία ημέρα άδεια.

click4more: Καραμανλής: «Βελτιώθηκε η εικόνα στο μετρό μετά την ανάκληση των αδειών»

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι επισκέφθηκε χθες το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του μετρό και είδε μία βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ανάκληση αδειών και την αναπροσαρμογή δρομολογίων.

Αυτό που δεν είπε αλλά έγινε γνωστό από επιβάτη του μετρό, ήταν ότι εκτός από το Κέντρο Ελέγχου, μετακινήθηκε και ο ίδιος με συρμό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, χωρίς να συνοδεύεται ούτε από συμβούλους, ούτε από δημοσιογράφους.

Ιδού και τα… πειστήρια:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις