Ελλάδα

Ο υπουργός επισκέφθηκε τον Διοικητή της Τροχαίας μετά τον ξυλοδαρμό

Τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επίθεση στον κ. Διαμαντόπουλο, ο κ.Τόσκας τόνισε:«Είναι ένα καταδικαστέο γεγονός. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως “καταδικάζει απερίφραστα την βάρβαρη επίθεση εναντίον του διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σημειώνει ότι «οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών» και τονίζει πως «τέτοια περιστατικά δεν είναι δυνατόν να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο ισχυρισμός του 43χρονου για την δολοφονία του βρέφους στην Κυψέλη: «Μόλις πέθανε το σατανιασμένο, ησυχάσαμε»
Οι 18 μαχαιριές, τα δύο ενδεχόμενα για την βιολογική μητέρα του νεκρού βρέφους, η σημασία χρονολόγησης του θανάτου και ο ρόλος του 26χρονου Αφγανού
Το σπίτι της φρίκης στην οδό Θάσου στην Κυψέλη και ο 43χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους που συνελήφθη
6