Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΟΑΕΔ: Οι 478 προσλήψεις με την ΣΟΧ 1/2018

ΟΑΕΔ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ1/2018. Δείτε τον πίνακα με τα ονόματα.

Τα αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις με την ΣΟΧ1/2018 ανακοίνωσε στον διαδικτυακό του τόπο, ο ΟΑΕΔ. Ο Οργανισμός ανακοίνωσε τους πίνακες επιλεγέντων και αποκλειομένων. Παράλληλα, εξέδωσε σχετικές διευκρινίσεις για τις 478 προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Κυρώνουμε σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 63 του Ν.4430/2016 τους επισυναπτόμενους πίνακες όπως αυτοί συντάχθηκαν από την Τριμελή Επιτροπή που συστήθηκε με την αριθμ. 17832/12-3-2018 απόφασή , ήτοι :

  • Προσωρινό πίνακα κατάταξης υποψηφίων
  • Προσωρινό πίνακα επιλεγέντων
  • Προσωρινό πίνακα αποκλειομένων

Κατά των ανωτέρω πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημέρων (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους.
Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τ.θ. 14307, τ.κ. 11510) και, για να εξετασθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20€), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου ( e-παράβολο), βλ. λογότυπο «Ηλεκτρονικό Παράβολο» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράφει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τις προσλήψεις όπως ανακοινώθηκαν στον ΟΑΕΔ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις