Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΟΑΕΔ: Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων υποδιευθυντών των ΕΠΑ.Σ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων υποδιευθυντών των ΕΠΑ.Σ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

Ο ΟΑΕΔ προκηρύσσει τις θέσεις υποδιευθυντών/ντριών των ΕΠΑ.Σ, ΙΕΚ και της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αθήνας (ΚΕΚ ΑμΕΑ Αθηνών). Καλεί τους εκπαιδευτικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν αίτηση.

Προϋποθέσεις επιλογής σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ

1. Ως Υποδιευθυντές/ντριες στις ΕΠΑ.Σ και τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ επιλέγονται μόνιμοι  εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων ΠΕ και ΤΕ που υπηρετούν στις εκπαιδευτικές δομές ΟΑΕΔ και έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δεκαετή εκπαιδευτική υπηρεσία στον Οργανισμό.

2. Δεν επιλέγεται ως Υποδιευθυντής/ντρια εκπαιδευτικής Μονάδας εκπαιδευτικός, ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής ή οριστικής παύσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υ. Κ. (Ν. 3528/2007), β) του έχει επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος
συμμετοχής σε διαδικασία επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων οποιουδήποτε επιπέδου, γ) συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ. 1 του άρθρου 8 του Υ. Κ. (Ν. 3528/2007), δ) έχουν απαλλαγεί από τα καθήκοντα Διευθυντή/ντριας ή Υποδιευθυντή/ντριας και ε) Δεν επιλέγεται ως Υποδιευθυντής/ντρια εκπαιδευτικής Μονάδας εκπαιδευτικός, του οποίου οι Τίτλοι Σπουδών που προσκομίζει είναι πλαστά και αναληθή με σκοπό την παραπλάνηση της υπηρεσίας.

3. Όπου στις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3996/2011, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 118 του Ν. 4387/2016 (ΦΕΚ 85/Α΄) προβλέπεται εκπαιδευτική υπηρεσία, λογίζεται η αναγνωρισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία στον Οργανισμό.

4. Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής πρέπει να συντρέχουν κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων. Τα κωλύματα επιλογής, όπως αυτά αναφέρονται στην ανωτέρω παρ. 2, δεν πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας όσο και κατά το χρόνο τοποθέτησης από το αρμόδιο όργανο.

O φάκελος υποψηφιότητας με τα δικαιολογητικά των επιλεγέντων, την πρόσκληση του Διευθυντή/ντριας προς το Σ. Δ. και το Πρακτικό του Σ. Δ. διαβιβάζονται από τον Διευθυντή/τρια της ΕΠΑ.Σ στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, το οποίο ύστερα από έλεγχο σχετικά με τη συνδρομή των προϋποθέσεων και τη νομιμότητα της διαδικασίας για τη διαμόρφωση της πρότασης, προτείνει στη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ την τοποθέτηση των στελεχών που έχουν επιλεγεί κατά τα ανωτέρω.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις