Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Συµπληρωµατική πρόσκληση για το πρόγραµµα επιδότησης διακοπών µε επιταγή κοινωνικού τουρισµού 2015-16

Η διοικήτρια του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού (ΟΑΕΔ) καλεί τους ενδιαφερόµενους παρόχους τουριστικών καταλυµάτων των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάµου, Λέρου και Κω, οι οποίοι επιθυµούν να συµµετάσχουν στο πρόγραµµα «Επιδότηση διακοπών εργαζοµένων, ανέργων και των οικογενειών αυτών µε επιταγή κοινωνικού τουρισµού έτους 2015-2016», που ήδη υλοποιείται, βάσει της υπ' αριθµ. 6/2015 ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν αιτήσεις συµµετοχής σε αυτό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Τετάρτη 08.06.2016 και γίνεται από πιστοποιηµένους χρήστες, αποκλειστικά µέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προθεσµία υποβολής αιτήσεων θα παραµείνει ανοικτή καθόλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράµµατος κοινωνικού τουρισµού έτους 2015-2016 (ηµεροµηνία λήξης 30.11.2016).
Με το συµπληρωµατικό πρόγραµµα αυξάνονται, τόσο τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους καταλύµατα των συγκεκριμένων νησιών, όσο και η διάρκεια των επιδοτούµενων διανυκτερεύσεων, οι οποίες, πλέον, µπορούν να είναι έως δέκα, ενώ καταργούνται τα ποσά ιδιωτικής συµµετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράµµατος, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για Τέμπη: «Ο Τάσος επέζησε της σύγκρουσης και κάηκε ζωντανός» κατέθεσε ο πατέρας του 17χρονου φοιτητή
Επίσης, κατέθεση και η μητέρα του, Βασιλική Κούλπα ότι «αναγνώρισα από την πρώτη στιγμή την φωνή του Τάσου μόλις άκουσα τα ηχητικά. Ταλαιπωρήθηκε, το 'κάψαν ζωντανό»
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του κατηγορούνται για 5 κακουργήματα και ένα πλημμέλημα για την απάτη κατά του ΕΦΚΑ
Οι 11 συλληφθέντες κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη και συγκρότηση σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος νομικού προσώπου άνω των 120.000 ευρώ κατά εξακολούθηση και κατά συναυτουργία
Ο Φίλιππος Καμπούρης 12
«Αν ήθελε ο Νίκος Καρβέλας θα μπορούσε να σταματήσει τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ με ασφαλιστικά μέτρα» λέει ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος
Ο δικηγόρος εξήγησε ποιο είναι το νομικό πλαίσιο και πώς ένας δημιουργός μπορεί να απαγορεύσει στον καλλιτέχνη να ερμηνεύσει τα τραγούδια του
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας
7