Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΟΑΣΑ: Απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Προαστιακό, στάση εργασίας στο Τραμ

ΟΑΣΑ: Απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Προαστιακό, στάση εργασίας στο Τραμ

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Τετάρτη (06.07.2016) τους πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους. Διαβάστε τι ισχύει για τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τον Προαστιακό αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο και να προχωρήσουν σήμερα (06/07) σε 24ωρη απεργία. Αντίθετα απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί αρχικά, οι εργαζόμενοι στο τραμ δεν θα κάνουν απεργία αλλά στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ. Στις 08:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι οδηγοί θα πρέπει σήμερα να «οπλιστούν» με υπομονή, ενώ μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη της κίνησης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr. Συγκεκριμένα, πρέπει να πηγαίνουν στην ενότητα «Η Τροχαία Συμβουλεύει» και από εκεί στην υποενότητα «Κυκλοφορία στους δρόμους», όπου μπορούν να βλέπουν αναλυτικά την κίνηση σε όλους τους δρόμους.

Η 24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Προαστιακό προκαλεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας και ακόμη και η ίδια η αστυνομία συστήνει… υπομονή! Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε