Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Προαστιακό, στάση εργασίας στο Τραμ

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Τετάρτη (06.07.2016) τους πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους. Διαβάστε τι ισχύει για τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τον Προαστιακό αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο και να προχωρήσουν σήμερα (06/07) σε 24ωρη απεργία. Αντίθετα απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί αρχικά, οι εργαζόμενοι στο τραμ δεν θα κάνουν απεργία αλλά στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ. Στις 08:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι οδηγοί θα πρέπει σήμερα να «οπλιστούν» με υπομονή, ενώ μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη της κίνησης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr. Συγκεκριμένα, πρέπει να πηγαίνουν στην ενότητα «Η Τροχαία Συμβουλεύει» και από εκεί στην υποενότητα «Κυκλοφορία στους δρόμους», όπου μπορούν να βλέπουν αναλυτικά την κίνηση σε όλους τους δρόμους.

Η 24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Προαστιακό προκαλεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας και ακόμη και η ίδια η αστυνομία συστήνει… υπομονή! Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Που θα τα «ρίξουν» οι γιατροί για την υπόθεση Μαζωνάκη - Τα μοιραία 90 λεπτά μετά την ανακοπή και ο διαγραμμένος φάκελος
«Οι αντιφάσεις οφείλονται στον πανικό της στιγμής» θα πει η γιατρός ενώ ο σύζυγός της θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς την στιγμή της ανακοπής είχε ραντεβού με άλλους πελάτες
Γιώργος Μαζωνάκης
7
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης