Ελλάδα

Οι αγρότες άναψαν πυρσούς και απέκλεισαν το ρεύμα της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα προχώρησαν τελικά οι αγρότες αφού δεν τους επετράπη από την ΕΛΑΣ να βγουν στον δρόμο με τα τρακτέρ. 

Σε νέο αποκλεισμό της ΠΑΘΕ προχώρησαν απόψε αγρότες στη Θεσσαλονίκη. Άναψαν πυρσούς στα Μάλγαρα, φωνάζοντας συνθήματα όπως, «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα».

Νωρίτερα, η ΕΛΑΣ έστησε μπλόκο στους αγρότες που είχαν προγραμματίσει να βγουν στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με τα τρακτέρ τους, στο ύψος της γέφυρας των Μαλγάρων και να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία, κλείνοντας τον δρόμο.

Δείτε βίντεο του newsit.gr:

Ήταν προγραμματισμένο να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό του δρόμου από τις 18:00 έως τις 20:00. Οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στους αγρότες να βγουν στην Εθνική Οδό με τα τρακτέρ τους, που σταμάτησαν μπροστά στην κλούβα της αστυνομίας.

trakter trakter trakter

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος