Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι απλωμένες παραλίες με ρηχά νερά στην Αττική

Οι απλωμένες παραλίες με ρηχά νερά στην Αττική

Τα σαββατοκύριακα είναι ό,τι πρέπει για χαλαρές βόλτες και βουτιές στη θάλασσα. Η Αττική προσφέρεται για τέτοιες στιγμές καθώς θα βρεις παραλίες απλωμένες και με ρηχά νερά για όλα τα γούστα.

Σημαντικό είναι επίσης να διαθέτουν και καθαρά νερά ώστε η εμπειρία του μπάνιου εκεί να απογειωθεί. Το σίγουρο είναι πως αν βρεις μια παραλία να σου ταιριάζει δεν την αφήνεις εύκολα και γίνεται το στέκι σου.

Οι απλωμένες παραλίες με ρηχά νερά στην Αττική είναι ιδανικές γιατί αφενός δεν υπάρχει συνωστισμός, αφετέρου μπορούν τα παιδιά με ασφάλεια να παίζουν στο νερό.

Δείτε παρακάτω τις παραλίες που προτείνουμε στο exploringgreece.tv και συνδυάζουν ρηχά νερά και άπλετο χώρο.

Παραλία Χάρακας

Η παραλία Χάρακας είναι μια από τις μεγάλες και απλωμένες παραλίες στην Αττική. Εκτός από το μεγάλο της μέγεθος, είναι επίσης ρηχή και με αφράτη άμμο. Θα την βρεις στα όρια των Δήμων Λαυρίου και Κερατέας, 65 χιλιόμετρα απ’ το κέντρο της Αθήνας.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια υπέροχη παραλία με αρκετή άπλα και ησυχία, κατάλληλη για δροσερές βουτιές. Τα νερά του Χάρακα είναι πεντακάθαρα και ενώ η παραλία είναι ατελείωτο και για να την απολαύσουν τα παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι δε θα πας μόνο μία φορά.

Δικαιολογημένα μια από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Αττικής.

Δείτε στο exploringgreece.tv όλες τις παραλίες της Αττικής με ρηχά νερά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις