Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στηρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στηρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τη στήριξή τους «με όλες τους τις δυνάμεις» εξέφρασαν, μέσω ανακοίνωσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», με αφορμή την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Πειραιά, στη σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση μιλούν για την «ανεκτίμητη» προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη «όχι μόνο στον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης και της χώρας τον Ολυμπιακό», αλλά και στην πόλη του Πειραιά. «Ειδικά, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικοκοινωνική συγκυρία προσφέρει ανελλιπώς σε πολίτες που είχαν και έχουν ανάγκη. Είναι παρών όπου το δημοτικό συμβούλιο ή άλλος φορέας της πόλης ζητήσει τη βοήθεια του», σημειώνουν.

Ενώ προσθέτουν: «Η διαρκής προσφορά του στη Μητρόπολη Πειραιώς είναι μοναδική, η συνδρομή του στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. μέσω της οποίας σιτίζονται ετησίως 160 άπορες οικογένειες, η διαρκής υποστήριξη ατόμων της τρίτης ηλικίας, η τεράστια στήριξη του στους πρόσφυγες που παρέμεναν για 6 μήνες στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και η γενικότερη στήριξη της πόλης μας μέσω πολλαπλών δωρεών σε διάφορους τομείς που έχουν να κάνουν με την προβολή της πόλης, τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με την ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών, αποτελούν πρωτοβουλίες πρωτόγνωρες για τον Πειραιά που δείχνουν το ήθος του.»

Εξάλλου όπως επισημαίνουν έχουν «απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεπηρέαστη Ελληνική Δικαιοσύνη» καθώς οι κατηγορίες που επιχείρησαν κάποιοι να του αποδώσουν «θα πέσουν και θα αποδειχθεί περίτρανα η απόλυτη δικαίωση του.»

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι τονίζουν πως έστω και αν ο κ. Μαρινάκης δεν θα κατέχει τη θέση του, ως πρώτος σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο, θα παραμείνει όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα δίπλα τους, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του Πειραιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις