Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι επιλογές σου για τα πασχαλινά δώρα είναι στο Public.gr!

Οι επιλογές σου για τα πασχαλινά δώρα είναι στο Public.gr!

Μετράμε αντίστροφα για το φετινό Πάσχα και κάποιες παραδόσεις δεν αλλάζουν παρόλες τις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς.

Έτσι, το φετινό challenge είναι ένα: Η λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου να είναι η καλύτερη! Νονέ/νονά αποδέξου το challenge «καλύτερο πασχαλινό δώρο» και πάμε να δούμε τις παιχνιδολαμπάδες και τις χειροποίητες λαμπάδες που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να χοροπηδάνε από χαρά.

Πασχαλινά δώρα για κορίτσια

Για τις κορίτσια της ζωής σου οι επιλογές είναι πολλές. Και επειδή σίγουρα θα περιμένουν εκτός από τη λαμπάδα και κάποιο δωράκι, εμείς βρήκαμε αυτές που τα συνδυάζουν όλα – τις καλύτερες παιχνιδολαμπάδες δηλαδή!

Disney, Frozen, Elsa. Τρεις λέξεις που μόνο στο άκουσμα τους κάθε κορίτσι θα ανυπομονεί για το δώρο της! Η λαμπάδα κούκλα Elsa, που περιλαμβάνει την κλασσική κούκλα της Elsa με τα μακριά κατάξανθα μαλλιά και τα χαρακτηριστικά της μπλε ρούχα, είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις για να εκπλαγούν όλοι με την επιλογή σου. Αν τώρα μιλάμε για κορίτσια που από μικρά ενθουσιάζονται με το να δοκιμάζουν τα καλλυντικά της μαμάς και τους αρέσει η περιποίηση τότε η λαμπάδα Barbie ινστιτούτο ομορφιάς είναι το πασχαλινό δώρο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Πασχαλινά δώρα για αγόρια

Για τα αγόρια η υπόθεση «πασχαλινό δώρο» είναι πιο απλή. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι παχνιδολαμπάδα και το παιχνίδι που θα περιλαμβάνει να έχει να κάνει με δράση και ταχύτητα!

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε σαν πρώτη επιλογή τη λαμπάδα Hot Wheels City γκαράζ. Με το νέο του σετ Hot Wheels μπορεί να συνδεθεί με τις πίστες που ήδη έχει και να ολοκληρώσει τη δική του πόλη δράσης. Για αγόρια μεγαλύτερης ηλικίας, που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια, η λαμπάδα Nerf Ultra Two έρχεται με τον εκτοξευτή βελών Nerf και στο σαλόνι στήνεται ένα κανονικό πεδίο μάχης! Αν η συλλογή τους μετράει ήδη αρκετά αυτοκινητάκια, κάνε τη διαφορά. Με τη λαμπάδα Playmobil Πιτσαρία οι μικροί μας ήρωες γίνονται chef και η πίτσα γίνεται η σπεσιαλιτέ τους.

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

Οι προτάσεις, όμως, για λαμπάδες δεν σταματάνε εδώ. Ακόμα κι αν έχουν μεγαλώσει τα βαφτιστήρια σου, έχουμε βρει τις ιδανικές λαμπάδες για να τους κάνεις δώρο. Δεν θα έλειπαν λοιπόν, από τις προτάσεις μας οι χειροποίητες λαμπάδες που είναι τόσο ξεχωριστές και βάζουν σε πειρασμό ακόμα και τους ενήλικες!

Φέτος το Πάσχα προτίμησε η επιλογή σου να έχει χρώμα, φαντασία, άρωμα και πολλή αγάπη. Όλα αυτά θα τα βρεις στη λαμπάδα Frida Kahlo που τραβάει την προσοχή όλων με την πρωτοτυπία της. Η επόμενη μας επιλογή είναι σε αποχρώσεις του ροζ και δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητη, αφού τη διακοσμεί ένα μεγάλο μεταξωτό λουλούδι. Για το τέλος αφήσαμε τις λαμπάδες που συνδυάζουν τη μόδα με την απλότητα. Μιας και το ματάκι έχει γίνει πολύ της μόδας, δεν θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε λαμπάδες που να μην το περιλαμβάνουν. Έτσι, για τους νονούς/νονές που θέλουν να επιλέξουν κάτι πιο μίνιμαλ, οι λαμπάδες με το κεραμικό βεραμάν μάτι και το λευκό μάτι είναι αυτές που θα αποτελέσουν «κόσμημα» στο χέρι των παιδιών και θα ανυπομονούν να τις ανάψουν και να μυρίσουν το ξεχωριστό άρωμά τους.

Τώρα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να πάρεις. Και αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου ή προτιμάς να τις δεις όλες μία-μία, μπες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του public.gr και διάλεξε αυτή που σου κάνει το κλικ! Το challenge για την επιλογή της φετινής λαμπάδας μόλις ξεκίνησε!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις