Ελλάδα

Οι καθαρίστριες του ΟΣΥ που ξέχασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Πορεία στη βουλή [pics, vids]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα και οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των αμαξοστασίων του ΟΣΥ οι οποίες ζητούν από την κυβέρνηση να παρέμβει προκειμένου να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα 7 μηνών καθώς και να προσληφθούν με μόνιμες συμβάσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι καθαρίστριες του ΟΣΥ απευθύνουν κραυγή αγωνίας καθώς ζουν με δανεικά επειδή η εργολήπτρια εταιρεία τους χρωστά μισθούς 7 μηνών την ώρα που οι οδηγοί των λεωφορείων καταγγέλλουν ότι τα οχήματα μένουν πλέον χωρίς καθαρισμό.

“Να πάρουν όλες τις γυναίκες με συμβάσεις. Εμείς κάναμε αγώνα”, λέει στο newsit.gr, μια καθαρίστρια του ΟΣΥ και στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό τους όπως έπραξε προεκλογικά στο ζήτημα των συναδέλφων τους από το υπουργείου Οικονομικών.

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το μόνο που έβλεπα ήταν ο φονιάς του γιου μου»: Τι είπε στην απολογία του ο 54χρονος που σκότωσε τον Νικήτα
«Του φώναζα "σήκω" και δεν μου απαντούσε, φτάσαμε στο νοσοκομείο και τον κατέβασαν σκεπασμένο, εκεί κατάλαβα ότι τελείωσαν όλα» λέει και συγκλονίζει η αδερφή του δολοφονημένου Νικήτα
Ο 54χρονος και η 56χρονη που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Αμμουδάρα
16