Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οικολογικά καλαμάκια στα σχολεία του δήμου Αγίας Βαρβάρας

Οικολογικά καλαμάκια στα σχολεία του δήμου Αγίας Βαρβάρας

Μία ακόμη πρωτοπόρα ενέργεια από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που επενδύει στην ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και δείχνει το δρόμο και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, για μία ακόμη φορά, δείχνει το δρόμο και σε άλλους Δήμους της χώρας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες που προάγουν τον κοινωνικό πολιτισμό.

Στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πρότυπο Σχολικό Κυλικείο» που διοργάνωσε το σωματείο σχολικών κυλικείων Νομού Αττικής, o αντιδήμαρχος Παιδιού του δήμου Αγίας Βαρβάρας Δημήτρης Σωτηρόπουλος, επιδεικνύοντας το ιδιαίτερο έργο του δήμου Αγίας Βαρβάρας με επίκεντρο το Παιδί, εξήγησε πως η νέα δημοτική αρχή και πρώτος ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος, θέλουν να ενσωματώσουν στην καθημερινότητά των παιδιών μας τρόπους για να προστατέψουν το κοινό μας «σπίτι», το περιβάλλον, που τόσο πολύ δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια.

Την εποχή που τα πλαστικά μίας χρήσης, και ιδιαίτερα τα πλαστικά καλαμάκια οδεύουν προς πλήρη κατάργηση και στη χώρα μας, ανακοίνωσε ότι πρώτος ο δήμος Αγίας Βαρβάρας, ανταλλάσσοντας μάλιστα μέρος από τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσε εδώ και 3 μήνες, φέρνει στα κυλικεία των σχολείων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για τους μαθητές της πόλης τα οικολογικά καλαμάκια που κατασκευάζονται από σιτάρι.

Ο Αντιδήμαρχος πόλης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, μεταξύ άλλων δήλωσε μάλιστα ότι “πρέπει να προτρέψουμε τους μαθητές μας στον «πράσινο» τρόπο ζωής, ώστε να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην προστασία του πλανήτη μας!”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις