Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Οικονομία με την εγγύηση του newsit.gr

Οικονομία με την εγγύηση του newsit.gr

Από σήμερα το newsit.gr είναι ακόμα πιο «πλούσιο». Μία νέα ενότητα με αιχμή τα θέματα της Οικονομίας εμπλουτίζει την ύλη μας, προσφέροντας ακόμα πληρέστερη ενημέρωση στους αναγνώστες μας.

Με ακόμα μεγαλύτερη εμβάθυνση στα θέματα που πραγματικά απασχολούν τους πολίτες, τον οικονομικό τους προϋπολογισμό, το πορτοφόλι τους, την περιουσία τους. Με πλούσιο ρεπορτάζ για τις τράπεζες, τις μεγάλες επιχειρήσεις και όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, από την ενέργεια και τις υποδομές, μέχρι τις νέες τεχνολογίες και τις επενδύσεις.

Με επίκεντρο τον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία, αλλά και τον άνεργο και τον συνταξιούχο, στόχος μας είναι να προσφέρουμε οικονομική ενημέρωση με ουσία και χρησιμότητα. Χωρίς περιττό θόρυβο, αλλά με εγκυρότητα και με το βλέμμα στραμμένο και στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό και ειδικά στα μεγάλα διεθνή οικονομικά κέντρα, όπου συμβαίνουν ζυμώσεις και λαμβάνονται αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον όλων μας.

Μια επίλεκτη ομάδα δημοσιογράφων προστίθεται στην επιτυχημένη δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr και όλοι μαζί καθημερινά θα προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε ειδήσεις και πληροφορίες που «μετράνε», ώστε στο newsit να βρίσκετε όλα όσα πραγματικά χρειάζεστε.
Καλή Ανάγνωση!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις