Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια στα Παιδικά Χωριά SOS [pics]

Οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια στα  Παιδικά Χωριά SOS [pics]

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Μέσα από συγκεκριμένες προσπάθειες και συνέργειες στηρίζουμε σήμερα εμπράκτως και το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS», δήλωσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, στο Περιστέρι.

Η Περιφερειάρχης, συνοδευόταν από την Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη, με την οποία υπάρχει ήδη τριετής συνεργασία .

Σκοπός της επίσκεψης η προσφορά οικονομικής ενίσχυσης για τις ανάγκες του Κέντρου, και συγκεκριμένα, για την ψυχοπαιδαγωγική στήριξη παιδιών οικογενειών της περιοχής. Το σημαντικό αυτό ποσόν συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες στο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο στο Πεδίο του ‘Αρεως, με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, Αναστάσιος Βρεττός και ο γεν διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας ευχαρίστησαν θερμά για την οικονομική στήριξη αυτή και συζητήθηκαν προοπτικές στήριξης του Κέντρου, το οποίο προσφέρει την αρωγή του σε πάνω από 350 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής κάθε χρόνο.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις