Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Διεθνές ρεζιλίκι με τα επεισόδια! “Κόλαφος” η Bild!

Ολυμπιακός - Μπάγερν
Φωτογραφία: Intime

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπάγερν για την Youth League, διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών και συγκρούσεις στην κερκίδα.
“Παγωμένοι” οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Ρόπαλα, καδρόνια, κράνη, φωτοβολίδες και τραυματίες οπαδοί των “Βαυαρών” πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League.
“Βούκινο” στη Γερμανία και όλη την Ευρώπη για τις εικόνες ντροπής στο παιχνίδι Νέων στου Ρέντη.

Το Ολυμπιακός – Μπάγερν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Champions League περιμένουν πώς και πώς οι υγιείς φίλαθλοι των “ερυθρολεύκων”, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα… αστέρια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκείνοι που όμως δεν είναι υγιείς –που είναι πραγματικά “άρρωστοι”– φρόντισαν να κάνουν τη χώρα διεθνώς ρεζίλι…

Δεν γνωρίζουμε αν… υπάρχει παρόμοιο περιστατικό στα χρονικά: Σε παιχνίδι ομάδων Νέων, της Youth League, να βλέπουμε εικόνες με ματωμένους οπαδούς στις κερκίδες, με κουκουλοφόρους, με αγνώστους με κράνη και ρόπαλα στα χέρια, με μανάδες να τρέχουν με τα παιδιά τους στην αγκαλιά.

Απίστευτο…

Φυσικά η ντροπή δεν περιορίστηκε στα σύνορα της χώρας. “Βοηθά” και το γεγονός ότι τα επεισόδια έγιναν στο πλαίσιο των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – Μπάγερν (σ.σ. για Νέους και Champions League), με τους Βαυαρούς να είναι μία εκ των ιστορικότερων ευρωπαϊκών ομάδων της διοργάνωσης, με brandname που “λάμπει” σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, οι εικόνες ντροπής ταξιδεύουν πια σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, με το δημοσίευμα της γερμανικής Bild να είναι ενδεικτικό για τα όσα έγιναν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης και με το Ολυμπιακός – Μπάγερν να είναι στο 0-4.

 

Ο διαιτητής δεν διέκοψε τελικά οριστικά τον αγώνα και περίμενε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να διεξαχθούν και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό συνέβη λίγο αργότερα με τους παίκτες να αλλάζουν… πασούλες στο χώρο του κέντρου για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – Μπάγερν: «Μασκοφόροι με ρόπαλα επιτέθηκαν σε οπαδούς της Μπάγερν» λέει η Bild

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Το παιχνίδι των δύο ομάδων επισκιάστηκε από ένα επεισόδιο λίγο πριν το φινάλε, όταν αρκετά άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν επίθεση. Το παιχνίδι διεκόπη και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν χάος κατά τη διάρκεια αγώνα του Youth League της Μπάγερν. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ της Μπάγερν, γύρω στο 84ο λεπτό έγινε εισβολή από πάνω από 40 άτομα με κουκούλες που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετοί από τους εισβολείς φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας και ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα για να επιτεθούν στους οπαδούς της Μπάγερν, ενώ πέταξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα και προσπάθησαν να κλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα πανό των Γερμανών.

Πέντε οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν και δήλωσε: “Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός. Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα μου από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο“.

Οι τραυματίες οπαδοί της Μπάγερν δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσφέρουν και αυτοί τη βοήθειά τους. Ακολούθως οι φίλοι της Μπάγερν έφυγαν από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας.

Το παιχνίδι διεκόπη για κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Για να ολοκληρωθεί το ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν πάσες στο κέντρο του γηπέδου».

Δείτε το ντου στο 83:20 του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=dRcBrDcXpLQ

Πηγή: bild.de.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις