Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ομαλά κυλά η τηλεκπαίδευση» λέει το υπουργείο Παιδείας και… δεν είναι τρολ

τηλεκπαίδευση
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Την στιγμή που οι καταγγελίες πέφτουν… βροχή για τεχνικά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση, που κάνει σήμερα, Τετάρτη 18.11.2020, πρεμιέρα για προνήπια, νηπιαγωγεία και δημοτικά, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει πως… όλα πάνε καλά!

Με μια ενημέρωση που αν μη τι άλλο δημιουργεί αμέτρητα ερωτήματα, οι αρμόδιοι κάνουν λόγο για ομαλή ροή!

«Περισσότερα από 47.000 τμήματα δημοτικού και νηπιαγωγείου είναι συνδεδεμένα αυτή τη στιγμή και πραγματοποιούν τηλε-εκπαίδευση», αναφέρει η άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας. Ο παραπάνω αριθμός αντιστοιχεί σε περίπου 700.000 μαθητές.

Click4more: Μετ’ εμποδίων η τηλεκπαίδευση για τα δημοτικά – Webex… loading και οι γονείς σε απόγνωση

Όσο για περιπτώσεις που αναφέρουν προβλήματα στη σύνδεση με την πλατφόρμα του webex, πηγές του υπουργείου Παιδείας τις χαρακτήρισαν «μεμονωμένες» και επισήμαναν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex.

Να σημειώσουμε πως το mail του newsit.gr έχει «βομβαρδιστεί» από μηνύματα γονέων και καθηγητών που αναφέρουν προβλήματα στην σύνδεσή τους. Το συμπέρασμα είναι πως είτε οι «μεμονωμένες περιπτώσεις» που αναφέρει το υπουργείο… μαζεύτηκαν στα εισερχόμενα του newsit.gr, είτε στο υπουργείο θα πρέπει να ξαναδούν το ζήτημα…

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις