Ελλάδα

Όμιλος INTRACOM: Παράδοση 50 αναπνευστήρων πίεσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Όµιλος INTRACOM προχώρησε στην παράδοση των 50 αναπνευστήρων πίεσης, δωρεά την οποία είχε αναγγείλει στις 2 Απριλίου 2020.

Εκπροσωπώντας τον Όµιλο και τις εταιρείες του Οµίλου, οι κ.κ. Μάνος Κανάκης, Διευθυντής Προµηθειών της INTRASOFT International και Γιάννος Κοντραφούρης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της INTRASOFT International παρέδωσαν το υλικό στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, στις αποθήκες του Υπουργείου στην Αθήνα.

Είναι σηµαντικό να προστεθεί ότι η εν λόγω παράδοση έγινε εντός του καθορισµένου χρονικού πλαισίου και ο Όµιλος INTRACOM αποτελεί έναν από τους πρώτους οµίλους που στηρίζουν µε παραδοτέο υλικό το Εθνικό Σύστηµα Υγείας, έπειτα από την αναγγελία της δωρεάς στις αρχές του Απριλίου.

Η δωρεά και η παράδοση και των 50 αναπνευστήρων πίεσης ενισχύουν έµπρακτα το έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήµατος Υγείας σε όλη τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν τα άρρωστα παιδιά, τώρα αισθάνονται θλίψη και οργή
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»