Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Όμιλος φροντιστηρίων “αξία”: Επίσημη έναρξη λειτουργίας και στη Γλυφάδα!

Όμιλος φροντιστηρίων “αξία”: Επίσημη έναρξη λειτουργίας και στη Γλυφάδα!

Ο όμιλος φροντιστηρίων “αξία” γιόρτασε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας του φροντιστηριακής μονάδας στη Γλυφάδα!

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με επίτιμους καλεσμένους από τον πολιτικό χώρο αλλά και πολλούς μαθητές, συγγενείς και φίλους o όμιλος φροντιστηρίων “αξία” γιόρτασε το νέο του ξεκίνημα στα νότια προάστια.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στην προσφορά του Ομίλου φροντιστηρίων “αξία” τιμά όλους τους συνεργάτες, και ταυτόχρονα μεγεθύνει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις απαιτήσεις του κόσμου.

Η Διευθύντρια Σπουδών & Επικοινωνίας Φροντιστηρίου αξία Γλυφάδας, Μαρία Κυριακοπούλου και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του Ομίλου Φροντιστηρίων. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικάκης, κ. Λεβετσοβίτης, κ. Καράχου, κ. Κουρουπάκης, ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης κ. Σκαλτσάς, ο αντιπρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης Γλυφάδας Νίκος Τσίωλης όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος Νότιου τομέα κ. Θεοδωρόπουλος.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σοφία Βλαχάκη, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ Μαρία Καραβουσάλη και η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του τρίτου Λυκείου Γλυφάδας κ. Ελίζα Πανοπούλου αλλά και η Όλγα Σαργιώτη, πρώην γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Ήταν μια πραγματικά πανέμορφη βραδιά με πολλούς μαθητές, γονείς, φίλους, συνεργάτες, ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν στον Όμιλο Φροντιστηρίων “αξία”, όπως και ο κ. Αλεξίου που βοήθησε πολύ στα πρώτα βήματα του Ομίλου!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις