Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομόνοια: «Ήμουν παρών στη σύλληψη του το ’98» λέει παλιός γείτονας του 63χρονου – Είχε καταδικαστεί για βιασμό

Ομόνοια: «Ήμουν παρών στη σύλληψη του το ’98» λέει παλιός γείτονας του 63χρονου – Είχε καταδικαστεί για βιασμό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

“Ήμουν παρών στην σύλληψη του το ’98 γιατί είχε βγει μια γυναίκα αιμόφυρτη από το διαμέρισμά του” λέει στο newsit.gr ιδιοκτήτης σπιτιού στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα που έμενε παλιά ο 63χρονος, ο οποίος πριν από το περιστατικό με την 14χρονη την περασμένη Κυριακή στην Ομόνοια, είχε καταδικαστεί και παλαιότερα για σεξουαλικά εγκλήματα και δη για βιασμό.

Ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην πολυκατοικία επί πολλές δεκαετίες θυμάται τον 63χρονο και περιγράφει στο newsit.gr την στιγμή της σύλληψής του πριν 25 χρόνια. “Ήταν εδώ ένοικος το ’98 έγινε ένα επεισόδιο που είδαν μια αιμόφυρτη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας και μετά ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Όπως μας αναφέρει “ήμουν παρών όταν πριν 25 χρόνια έπιασε η αστυνομία τον 63χρονο τώρα άντρα. Και προσθέτει “και τώρα είναι ξανά έξω”.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη σπιτιού στην πολυκατοικία που διέμενε και ο 63χρονος “ήταν ενοικιαστής, έμενε στο πρώτο όροφο, δεν είχε επαφή με κανέναν παρά μόνο όταν πλήρωνε τα κοινόχρηστα. Δεν ήξερε τίποτα η πολυκατοικία, αυτός δεν είχε δώσει δικαιώματα. Μία μέρα ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε και έκτοτε δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν. Μετά έμαθα ότι ένοικοι είχαν δει αιμόφυρτη μία κοπέλα και πήγαν στην αστυνομία και γι’ αυτό τον συνέλαβαν”.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης ενός εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας ανέφερε στο newsit.gr ότι ο 63χρονος “ψάρευε” και με άλλους τρόπους τα θύματά του. “Έβαζε αγγελίες για babysitter. Έρχονταν, τις ανέβαζε πάνω στο διαμέρισμα και κακοποιούσε τις κοπέλες όπως μάθαμε μετά”.

Ο 63χρονος που πιάστηκε στην παγίδα των γονιών μιας 14χρονης στην Ομόνοια μετά από μηνύματα χυδαίου ερωτικού περιεχομένου που έστελνε στην ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα χτυπήματα που δέχτηκε από το εξοργισμένο πλήθος, καθώς ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν αδιαθεσία.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις