Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΟΠΑΝΔΑ: Παραστάσεις και συναυλίες στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας

ΟΠΑΝΔΑ: Παραστάσεις και συναυλίες στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας

Η μουσική και το θέατρο συνεχίζονται και την εβδομάδα 5 – 10 Ιουλίου στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ο ΟΠΑΝΔΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα, το οποίο ξεκινάει με τη στήριξη των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που εργάζονται στον πολιτισμό και διαθέτει δωρεάν τα Θέατρα Κολωνού και Γκράβας, από 28 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου.

Η εβδομάδα ξεκινάει στο θέατρο Κολωνού με τον Δώρο Δημοσθένους να μας ταξιδεύει τον έρωτα στον χρόνο και τον κόσμο (05.07), ενώ τη σκυτάλη παίρνει η παιδική παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» (06.07). Οι Lyre n’ Rhapsody θα μας μεταφέρουν στην αρχαιότητα με αρχαία λύρα, παραδοσιακά τύμπανα και φωνές (07.07) και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων συναντούν τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ηρώ Σαΐα και Σοφία Παπάζογλου για ένα ταξίδι σε γνωστά και αγαπημένα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής (08.07). Τα τραγούδια «της δουλειάς» απ’ όλο τον κόσμο θα ηχήσουν στη συναυλία «The Worksongs Project» (09.07) και η εβδομάδα θα κλείσει με την Αγγελική Τουμπανάκη στο project Crossover_ σταυροδρόμι, συνάντηση, ταξίδι στο χρόνο, σε διαφορετικούς τόπους με τις ψυχές και τα σώματα μας να ενώνονται μέσω της μουσικής (10.07).

Στο θέατρο Γκράβας ο Λάμπρος Καρελάς και η Κατερίνα Τσιρίδου, μας ταξιδεύουν… με τα λαϊκά τραγούδια στις γειτονιές της Ελλάδας (05.07) και η μουσικοθεατρική παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου μας μιλάει για τον χρόνο που είναι αμείλικτος (09.07).

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθούμε τις οδηγίες και προστατεύουμε την υγεία μας:

* Για τις παραστάσεις με εισιτήριο η προπώληση γίνεται αποκλειστικά από
τα καλλιτεχνικά σχήματα.
** Πώληση εισιτηρίων, καθώς και διανομή δελτίων εισόδου, θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

*** Κατά την άφιξή των θεατών στο θέατρο:

· Προς αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στους θεατές να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον μία (60’) ώρα πριν την έναρξη της παράστασης

· Κατά την είσοδο τους στο θέατρο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις

· Κατά τη διάρκεια της παράστασης οι θεατές κάθονται μόνο στις θέσεις που υπάρχει σήμανση και δεν αλλάζουν θέση

· Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του κοινού στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους

· Μετά το πέρας της παράστασης θα γίνεται σταδιακή αποχώρηση από το θέατρο ακολουθώντας τις οδηγίες της ταξιθεσίας

· Δεν θα υπάρχει διάλειμμα

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί

Πληροφορίες: www.opanda.gr στα τηλέφωνα 210-5284800, 210-5284854,

και στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας, 210-2011151

Τα θέατρα Κολωνού και Γκράβας είναι προσβάσιμα σε Άτομα με Αναπηρία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις