Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές ύψους 4 εκατ. ευρώ

Μια ακόμη πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ. Αφορά ανειλημμένες υποχρεώσεις μέτρων του ΠΑΑ 2007 – 2013 και στο σύνολό της αφορά 241 δικαιούχους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια ακόμα πληρωμή συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η πληρωμή αφορά ανειλημμένες υποχρεώσεις μέτρων του ΠΑΑ 2007 – 2013 και στο σύνολό της αφορά 241 δικαιούχους. Δείτε εδώ αναλυτικά τις πλήρωμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθορίστηκαν και τα ποσά της συνδεδεμένης ενίσχυσης που χορηγεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ στον τομέα του προβείου και αιγείου κρέατος με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα χορηγεί την συνδεδεμένη ενίσχυση στον τομέα του πρόβειου και αίγειου κρέατος ως ακολούθως:

Δράση 1: 6,20 € ανά επιλέξιμο ζώο, όπως αυτά ορίζονται στην με αριθμ. 614/52350/12-05-2015 (ΦΕΚ 833/Β/2015) υπουργική απόφαση στους δικαιούχους της συνδεδεμένης στήριξης, κτηνοτρόφους των ορεινών/ μειονεκτικών/με ειδικά μειονεκτήματα περιοχών, που εκτρέφουν προβατίνες ή/και αίγες στις περιοχές αυτές και στους κτηνοτρόφους που μετακινούνται από πεδινή σε ορεινή/μειονεκτική/με ειδικά μειονεκτήματα περιοχή.

Δράση 2: 6,20 € ανά επιλέξιμο ζώο, όπως αυτά ορίζονται στην με αριθμ. 614/52350/12-05-2015 (ΦΕΚ 833/Β/2015) υπουργική απόφαση στους δικαιούχους της συνδεδεμένης στήριξης, κτηνοτρόφους πεδινών περιοχών που εκτρέφουν προβατίνες ή/και αίγες στις περιοχές αυτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν η μητέρα και η αδερφή του νεκρού Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Ψάθα
Στη φονική σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων βρήκαν τραγικό θάνατο ο 46χρονος Δανός πιλότος Ρούνε Κίνταλ και ο Έλληνας συντονιστής/σύνδεσμος του πληρώματος
Η στιγμή της πρόσκρουσης των δύο ελικοπτέρων στον αέρα
27
Μυστράς: Διπλή σύνταξη για τους νεκρούς γονείς του έπαιρνε ο 55χρονος που κρατούσε τη σορό του πατέρα του στον καταψύκτη – Πώς προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς
Μετά την αποκάλυψη της σορού του ηλικιωμένου στον καταψύκτη, ο 55χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν δήλωνε τον θάνατό του για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη
ΦΩΤΟ από το NotosPress 11