Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ώρα ευθυνών! “Τρέχει” η εισαγγελική έρευνα για τις φονικές φωτιές!

Ώρα ευθυνών! “Τρέχει” η εισαγγελική έρευνα για τις φονικές φωτιές!
Φωτογραφία: Eurokinissi

Τυχόν ευθύνες για την πολύνεκρη τραγωδία από τις φωτιές στην ανατολική Αττική αναζητούν εισαγγελείς και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς.

Με την κλήση των πρώτων μαρτύρων και τον ορισμό ανεξάρτητου πραγματογνώμονα, πυραγού, άρχισε η εισαγγελική έρευνα σχετικά με τις φονικές φωτιές στην Αττική που έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε τουλάχιστον 87 ανθρώπους.

Εξέταση μαρτύρων για τις φωτιές

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των μαρτύρων που ήδη έχουν καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται μετά από εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, βρίσκεται και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής.

Click4more: Μια ανάσα από τον θάνατο – Κρεμόταν από τον βράχο και τηλεφώνησε να αποχαιρετίσει για πάντα τις κόρες της – «Μπαμπά, μην τις αφήσεις να με ξεχάσουν. Φρόντισε να μάθουν πόσο τις αγαπώ»

Παράλληλα, η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ.Βαρβάρα Γνεσούλη έχει ζητήσει την άμεση περαίωση της αυτοψίας από την Πυροσβεστική. Στόχος των εισαγγελικών αρχών είναι η ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις