Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ωράριο σούπερ μάρκετ – Τι ώρα κλείνουν σήμερα 24/12 τα καταστήματα

Ωράριο σούπερ μάρκετ – Τι ώρα κλείνουν σήμερα 24/12 τα καταστήματα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Τα Χριστούγεννα φέτος δεν θυμίζουν σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές. Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή 27/12/2020.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής με click away, για να προλάβουμε να πραγματοποιήσουμε τα τελευταία ψώνια την παραμονή Χριστουγέννων.

Με το SMS στο 13033 να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όσοι επιθμούν να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν το… διαφορετικό ρεβεγιόν, τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά μέχρι τις 21.00 κατά την εορταστική περίοδο, με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε θα κλείσουν στις 20.00.

Για τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά και λειτουργούν με τη μέθοδο τoυ click away, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 07.00 – 21.00.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους καλό θα ήταν να ενημερωθούν για το σούπερ μάρκετ της αρεσκείας τους μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των επιχειρήσεων.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις παραμονές των γιορτών:
– Παραμονή Χριστουγέννων 24/12: 08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.
– Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12: 08:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.

Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away θα είναι και αυτή την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020. Το ωράριο λειτουργίας είνα ιαπό τις 11.00 έως τις 20.00. Εξαιρούνται, ασφαλώς, τα καταστήματα στην ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί το αυστηρό lockdown.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα για τα σούπερ μάρκετ το ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε μεγάλη αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας μέσα στο συγκεκριμένο συτό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι για να μεταβεί κανείς σε κατάστημα click away θα πρέπει να στείλει πρώτα SMS στο 13033 με την επιλογή 2 για «μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή να συπληρώσει το έντυπο – βεβαίωση κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, αλλά εκτός αυτού να διαθέτει και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την προαγορά του από το κατάστημα και την συγκεκριμένη ώρα παραλαβής του από το εν λόγω κατάστημα.

O κωδικός μετάβασης στο super market είναι επίσης το 2 με sms στο 13033, αλλά χωρίς τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που ισχύουν για το click away.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις