Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οργάνωσε το Back to School από τώρα με τη βοήθεια του Public και βγες κερδισμένος!

Οργάνωσε το Back to School από τώρα με τη βοήθεια του Public και βγες κερδισμένος!

Το ξέρουμε πολύ καλά: τώρα είναι η ώρα που σκέφτεσαι την παραλία που σε περιμένει, τα μπάνια, την ησυχία και… κάποια αιώρα κρεμασμένη κάτω από κάποιο δέντρο!

Όλοι αυτό σκεφτόμαστε! Κάνε μια παύση, όμως, και σκέψου λίγο το… μετά. Το ότι, μετά την επιστροφή από τις διακοπές, θα πρέπει να φροντίσεις για τα ψώνια για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Το παιδί σου θέλει τη σχολική του τσάντα, τα βιβλία του, τα στυλό, τα τετράδιά του και τα λοιπά σχολικά του. Γιατί να τα έχεις στο μυαλό σου στις διακοπές;

Το Public έχει φροντίσει για εσένα και για να έχεις το μυαλό σου ελεύθερο και απαλλαγμένο από τέτοιες σκέψεις, ενόσω περνάς τις διακοπές σου σε θαλάσσιες αθλοπαιδιές με το παιδί σου παρέα. Τα σχολικά είδη είναι, ούτως ή άλλως, το φόρτε του Public, αλλά τώρα έχεις επιπλέον κίνητρα για να κάνεις τα ψώνια σου νωρίτερα. Εκτός του ότι θα βγάλεις ένα μπελά από το κεφάλι σου, και εκτός του ότι δεν θα έχεις να τρέχεις την τελευταία στιγμή μαζί με το… πλήθος όλων όσων δεν το σκέφτηκαν νωρίτερα, τώρα το Public σου προσφέρει επιπλέον όφελος: με το “Early Bird” έχεις την προσφορά του Public όπου, με κάθε αγορά σχολικών βιβλίων αξίας €50 και άνω, κερδίζεις μια δωροεπιταγή αξίας €10 για αγορές σχολικών ειδών, από 1η έως 15 Σεπτεμβρίου, για τις αγορές της τελευταίας στιγμής!

Μην παραλείψεις να τσεκάρεις τη νέα σχολική τσάντα του παιδιού σου, τα τετράδια, τα στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες και λοιπό εξοπλισμό, την κασετίνα για να τα έχει όλα τακτοποιημένα, αλλά και να δεις αν χρειάζεται να πάρεις δοχεία φαγητού ή κάποιο παγούρι για το παιδί σου. Και βέβαια, εκτός των άμεσων… αξεσουάρ, έχεις και τα είδη ζωγραφικής ή και χειροτεχνίας που είναι απαραίτητα κάθε χρόνο. Μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, παστέλ, μπλοκ ζωγραφικής και ακουαρέλες, πινέλα και παλέτες, όλα υπάρχουν στο αντίστοιχο τμήμα του Public. Όπως, άλλωστε, και τα είδη χειροτεχνίας, με πηλούς, πλαστελίνες, χαρτιά χειροτεχνίας, χαρτόνια, κόλλες, καλούπια, φύλλα γλασσέ και φύλλα τσόχας – ποιος μπορεί να ξεχάσει από τα δικά του σχολικά χρόνια αυτά τα είδη – μαζί με ξυλάκια, χρυσόσκονη και glitter, ασημόχαρτα και χρυσόχαρτα… και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί για να είσαι προετοιμασμένος για τη νέα σχολική χρονιά!

Όμως το σχολείο του 2021 δεν περιορίζεται σε αυτά. Προφανώς, το Public έχει και ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας σύγχρονος μαθητής από άποψης τεχνολογίας! Είτε θέλεις καινούριο υπολογιστή, είτε νέο tablet, είτε απλά έναν εκτυπωτή για την εκτύπωση των εργασιών του, οθόνη, εξωτερικό σκληρό δίσκο ή απλά μια νέα webcam για… κάθε ενδεχόμενο, όλα θα τα βρεις στο αντίστοιχο τμήμα τεχνολογίας των καταστημάτων Public ή του public.gr!

Το καταλαβαίνουμε πως όλα είναι θέμα χρόνου και διάθεσης, κι αυτή τη στιγμή η διάθεσή σου κάνει… πλίτσι-πλίτσι και μυρίζει… αρμύρα. Αλλά μιας και δεν έχεις φύγει ακόμη από την πόλη και η άδειά σου δεν έχει ξεκινήσει… και βέβαια, αφού θα πας ούτως ή άλλως από ένα κατάστημα Public για τα τελευταία ψώνια για τις διακοπές και για να πάρεις εκείνο το βιβλίο που θα διαβάζεις στην ξαπλώστρα, προνόησε και για την σχολική χρονιά που έρχεται! Εκτός του χρόνου και της βαβούρας, θα κερδίσεις και το… peace of mind κατά τη διάρκεια των διακοπών! Κι αυτό είναι ανεκτίμητο!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις