Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Οργή και… σκέψεις για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε “Μακεδονία Ξακουστή”! video

Οργή και… σκέψεις για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε “Μακεδονία Ξακουστή”! video

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα, εκτός από το διαδίκτυο, και στην πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η πτώση του Κρητικού οπλίτη με αλεξίπτωτο, ο οποίος τραγουδάει το στρατιωτικό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το onalert.gr, στο επίκεντρο της εξέτασης που διενεργεί η διοίκηση της Σχολής Αλεξιπτωτιστών, είναι η διακρίβωση παραβάσεων που αφορούν στους στην ασφάλεια ρίψεων.

Επιπρόσθετα υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές, ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του συγκεκριμένου οπλίτη από την Σχολή, με δεδομένη την ολοκλήρωση του χρόνου του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ωστόσο, σημείωναν πως ότι ανεξάρτητα από την επιβαρυμένη συγκυρία, δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί το κρίσιμο ζήτημα, ότι μόνο από την παρακολούθηση του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, είναι προφανής η παραβίαση τουλάχιστον των μισών κανόνων που προβλέπει ο κώδικας ρίψεων.

Και πρόσθεταν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα οδηγήσει στην αναθεώρηση του πλαισίου λειτουργίας του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Επιπρόσθετα, είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη ρίψη, δεν έχει καμμία σχέση με το έδαφος της Μακεδονίας, παρά τις αντίθετες περιγραφές στο επίμαχο βίντεο, αφού η εκπαίδευση των αλεξιπτωτιστών διεξάγεται στον Ασπρόπυργο.

Διαβάστε την συνέχεια κάνοντας κλικ στο onalert.gr

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Είναι φορές που όλα όσα νιώθει ο άνθρωπος μέσα στην ψυχή του, ορίζουν και τη στάση ζωής του. Στην περίπτωση του Καταδρομέα Μπούχλη, η καρδιά του, η ψυχή του, η θέληση του και οι αρχές του, υπαγορεύουν την πράξη αγάπης, μήνυμα παράλληλα προς τους Μακεδόνες αδερφούς μας, ότι δεν κάνουμε πίσω, δεν τους αρνούμαστε, δεν λέμε όχι στην ιστορία μας κυρίαρχα όμως, ουδείς Έλληνας είναι μόνος του. Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι άνθρωποι, όπως μπορώ και διακρίνω με τη βοήθεια και του ράσου μου, του σχήματος μου του ορθόδοξου, μπορεί να δίνουν την αίσθηση ότι αποπροσανατολίζονται λόγω της εποχής, αποδεικνύπουν όμως κάθε μέρα πως έχουν υψηλό κριτήριο και ηθικό. Να είσαι καλά γιε μου, καλές πορείες, να είσαι πάντα διαθέσιμος για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της.παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης

Gepostet von Ανδρέας Χαράλαμπος Κεφαλογιάννης am Dienstag, 12. März 2019

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις