Ελλάδα

Οργή ΥΠΕΞ για τα Σκόπια! Έφτασαν ως τη… Θεσσαλία

Ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τα όρια οι Σκοπιανοί! Ο γενικός τους πρόξενος στο Τορόντο συμμετείχε σε αλυτρωτική εκδήλωση και παρουσίασε χάρτη με τη "Μακεδονία του Αιγαίου", που δείχνει το κρατίδιο της ΠΓΔΜ να έχει φτάσει ως τη... Θεσσαλονίκη και η Θεσσαλία! Οργισμένη ανακοίνωση της Αθήνας.
Σε ανακοίνωση του, το υπουργείο Εξωτερικών καταγγέλλει τη συμμετοχή του Γενικού Προξένου της πΓΔΜ στο Τορόντο, Jovica Palacevski, “σε αλυτρωτική εκδήλωση με την οποία παραβιάζεται για άλλη μία φορά από την πΓΔΜ η Ενδιάμεση Συμφωνία που επιτάσσει την αποχή από κάθε ενέργεια υποστήριξης εδαφικών διεκδικήσεων”.
Στο φόντο φαίνονται ο χάρτης της “Μεγάλης Μακεδονίας” και σημαία με αστέρι της Βεργίνας!
Δείτε τις φωτογραφίες από παρουσία του Γεν Προξένου πΓΔΜ στην αλυτρωτική εκδήλωση στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού 65χρονης Ισραηλινής τουρίστριας στο Καβούσι στην Ιεράπετρα
Η συγγραφέα Μικέλ Πέλεκ, που είναι γνωστή στην περιοχή του Καβούσιου Ιεράπετρας αφού για χρόνια επισκέπτεται την περιοχή όπου και διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αγνοείται από τις 5 Ιουνίου
Παραλία