Ελλάδα

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Πλατανίτη Ναυπακτίας, κοντά σε σπίτια – Δείτε βίντεο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στον Πλατανίτη Ναυπακτίας κοντά σε οικισμό, το μεσημέρι της Δευτέρας (03.07.23). 

Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, δύο αεροσκάφη Πεζετέλ και ένα ελικόπτερο Έρικσον. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή και από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειακός διοικητής κ. Μπόκας δήλωσε στο Nafpaktianews.gr ότι «το συμβάν ελέγχεται, αλλά υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση λόγω του ότι ήταν σε κατοικημένη περιοχή».

Στο σημείο της πυρκαγιάς έχει σπεύσει και ο στρατηγός κ. Ρουμελιώτης, ενώ στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί ένα πεζοπόρο, ένα ελικόπτερο Έρικσον και δύο Πεζετέλ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 6 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και εξαπατούσαν πολίτες – Πάνω από 565.000 ευρώ η λεία τους
Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκε το τηλεφωνικό κέντρο της οργάνωσης, όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ ένα ακόμη άτομο συνελήφθη σε χώρο του ίδιου οικήματος, όπου φυλάσσονταν τα κλοπιμαία
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Ζωγράφου: Συγκλονίζει η μητέρα του φοιτητή που του πέταξαν μολότοφ – «Ζει από θαύμα, μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο Πανεπιστήμιο»
«Δεν ξαναπάω πανεπιστήμιο. Αν είναι να χάσω τη ζωή μου, να μου λείπουν οι σπουδές» τόνισε η μητέρα του φοιτητή που τραυματίστηκε από μολότοφ που του πέταξαν
Επίθεση αγνώστων στην Πανεπιστημιούπολη
17
18 συλλήψεις για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ σε πάνω από 10 νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη - Χειροπέδες σε ιδιοκτήτες και «μπροστινούς»
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι άνδρες και μία γυναίκα, ιδιοκτήτες καταστημάτων, που λειτουργούσαν με «αχυρανθρώπους» και μπροστινούς, άλλαζαν διευθύνσεις και δεν πλήρωναν τα ποσά, που τους αναλογούσαν στην εφορία
Νυχτερινό κέντρο 67