Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ορίστηκε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: Δικάζεται τον Φεβρουάριο για τέσσερις βιασμούς

Ορίστηκε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: Δικάζεται τον Φεβρουάριο για τέσσερις βιασμούς

Στις 11 Φεβρουαρίου 2022 προσδιορίστηκε η έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.

Την εξέλιξη και τον ορισμό της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη για τους τέσσερις βιασμούς έκανε γνωστή ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατατεθεί ούτε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του εντολέως μας κου Δημητρίου Λιγνάδη ούτε αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, αλλά ότι θα ζητήσουμε να προσδιοριστεί αμέσως η εκδίκαση της υποθέσεώς του από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αυτό που ζητήσαμε, έγινε δεκτό και σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της υποθέσεως του κου Δημητρίου Λιγνάδη την 11/02/2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Τόσο το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού κ. Αλέξιος Κούγιας όσο και ο εντολέας μας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την εξέλιξη.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε καμία τοποθέτηση για την ουσία της υποθέσεως και το μόνο που θέλουμε να δηλώσουμε, είναι ότι τόσο ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου όσο και ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό και νόμιμο, για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις