Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ως ύποπτος καλείται στον εισαγγελέα για εξηγήσεις ο DJ των «κορονοπάρτι» της Κυψέλης

Ως ύποπτος καλείται στον εισαγγελέα για εξηγήσεις ο DJ των «κορονοπάρτι» της Κυψέλης

Για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου καλείται από τις εισαγγελικές αρχές, ένας 55χρονος. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να ήταν ο DJ των «κορονοπάρτι» που έγιναν την περασμένη Παρασκευή (16.04.2021) και Σάββατο (17.04.2021) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Την εντολή προκειμένου να κληθεί σε ανωμοτί εξηγήσεις ο φερόμενος ως DJ των «κορονοπάρτι» έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά την εξέταση της σχετικής δικογραφίας που της διαβιβάστηκε από την αστυνομία.

Ο φερόμενος DJ των «κορονοπάρτι» καλείται να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος τέλεσης του αδικήματος της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού (άρθρο 285Π.Κ.).

Click4more: Χαμός με το κορονοπάρτι στην Κυψέλη – Κάτοικος αποκαλύπτει: Κάνουν σεξ στις πυλωτές

Ο ελεγχόμενος, φέρεται να είναι επαγγελματίας DJ, ενώ σε πλάνα από τα πάρτι φαίνεται να έχει «στήσει» τον επαγγελματικό του εξοπλισμό, με κονσόλες κ.λπ., σε μία άκρη της πλατείας, βάζοντας μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr από την Κυψέλη:

Μετά την κατάθεση του 55χρονου στους αστυνομικούς, ο φάκελος θα επιστραφεί στην Εισαγγελία όπου και θα κριθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση που θα έχει ο ερευνώμενος. Παράλληλα, οι έρευνες των αρχών για κάθε άλλο υπαίτιο συνεχίζονται, ώστε για κάθε περίπτωση που εντοπίζεται να αποστέλλεται δικογραφία στον εισαγγελέα.

πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις