Ελλάδα

Οσο και να τα καίτε, εμείς θα τα ξαναφτιάχνουμε! [pics]

Τα μπάχαλα της χθεσινής ημέρας με τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς που κάποιοι τα βαφτίζουν επανάσταση και αντίσταση, έκαναν πάλι τον γύρο του κόσμου. Θα μου πείτε αυτό με τον γύρο του κόσμου είναι λίγο κλισέ και ποιόν νοιάζει. Και μπορεί να έχετε δίκιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όμως, ας κάτσει λίγο κάποιος να σκεφτεί λίγο τι άλλαξε χθες με τις “επαναστατικές” πράξεις εκείνων που με τις κουκούλες και τις μολότοφ στα χέρια έκαψαν τα φυλάκια των ευζώνων και βανδάλισαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ένα μεγάλο τίποτα.

Αυτοί που – ουδείς γνωρίζει ποιούς εξυπηρετούν – σπέρντοντας την καταστροφή και αμαυρώνοντας συγκεντρώσεις και μεγάλες πορείες πρέπει κάποια στιγμή να απομονωθούν. Η αλήθεια είναι ότι η πρακτική μας έχει δείξει ότι μόνο το ΚΚΕ απομονώνει αυτά τα στοιχεία. Κάνει τις μεγαλύτερες, τις πιο δυναμικές αλλά και ειρηνικές πορείες.

Εκείνοι που εκπροσωπούν τις όποιες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες πρέπει να δουν από την αρχή κάποια πράγματα και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, όπως και οι αρχές που είναι υπεύθυνες για την τήρηση του νόμου. Η αστυνομία και η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο σήμερα αλλά διαχρονικά έχει τεράστιες ευθύνες.

Γιατί δεν ξεχνάμε τις εικόνες ξύλου και κατάχρησης εξουσίας σε ανυπεράσπιστους διαδηλωτές και ηλικιωμένους και τις εικόνες ανοχής σε εκείνους που πυροβολούν σε ευθεία βολή με τις φωτοβολίδες αλλά και εκείνους που καίνε και σπάνε.

Πάντως, να ξέρουν και οι μεν και οι δε ότι όσο και να τα καίνε ή να ανέχονται εκείνους που τα καίνε, εμείς θα τα ξαναφτιάχνουμε.

ΦΩΤΟ: REUTERS, EUROKINISSI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
«Η 29χρονη είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αντέδρασε έτσι, στην προσπάθεια της να επιβιώσει, στο παρελθόν, υπήρξε συμβάν που προσπάθησε να την πνίξει» δήλωσε η δικηγόρος της 29χρονης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής και μία «ιερή» ΜΚΟ στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 103 περιπτώσεις ρευματοκλοπών, με τη συνολική οικονομική ζημία να ανέρχεται σε 9.163.354 ευρώ, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 371.000 ευρώ
Μετρητής ρεύματος 23
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις
Διαφάνεια στα φρέσκα μας: Στα My market μπαίνουμε σε ξένα χωράφια, για να ξέρεις ακριβώς τι βάζεις στο πιάτο σου - Εδώ και 13 χρόνια διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ταυτότητα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών μας
my market