Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παγώνη: Καμία επιτροπή δεν θα πάρει το ρίσκο για Πάσχα στο χωριό

Παγώνη: Καμία επιτροπή δεν θα πάρει το ρίσκο για Πάσχα στο χωριό

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ματίνα Παγώνη δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της για Πάσχα «στο χωριό». Το έκανε ξανά, αποκαλύπτοντας πως προχθές στα νοσοκομεία ασθενείς non-Covid βρέθηκαν σε ράντζα!

Με την τελευταία αυτή αποκάλυψη και τη φράση «εδώ καίγεται ο κόσμος, γίνεται πόλεμος, εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;», η Ματίνα Παγώνη είπε ξανά το μεγάλο… «όχι» στο ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα.

Σημείωσε ότι οι περισσότεροι από την επιτροπή είναι γιατροί και ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει στα νοσοκομεία. «Δεν νομίζω ότι θα πάρει το ρίσκο καμία επιτροπή να βγάλει τον κόσμο στην επαρχία. Προχτές, βάλαμε σε ράντζα τους non-Covid ασθενείς», επεσήμανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας το πρωί της Τρίτης (20.04.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σε ό,τι αφορά στα κορονοπάρτι και τις εικόνες συνωστισμού, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι η λύση ίσως να είναι το άνοιγμα της εστίασης, μήπως έτσι κάποιοι βγούν και εκτονωθεί η κατάσταση.

«Η νεολαία δεν έχει καταλάβει ότι οι μεταλλάξεις την αφορούν. Ένας ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει σε 50-80 άτομα» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Τέλος, τόνισε ότι υπάρχει ένα 40-45% από αυτούς που έχουν έρθει και νοσηλεύονται, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη και ένα 25% που δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους. Αυτοί που νοσηλεύονται αυτή την εποχή είναι νέοι, είπε.

Σημείωσε δε ότι στα κρούσματα υπάρχει μια σταθερότητα, αλλά ο αριθμός των νοσηλευομένων εντός και εκτός ΜΕΘ είναι ακόμη μεγάλος. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις