Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παιανία: Πώς η «πλατωνική σχέση» έγινε εφιάλτης για τη 18χρονη – Την εκδικήθηκε με «ροζ» φωτογραφίες σε συγγενείς και φίλους

Παιανία: Πώς η «πλατωνική σχέση» έγινε εφιάλτης για τη 18χρονη – Την εκδικήθηκε με «ροζ» φωτογραφίες σε συγγενείς και φίλους

Διαδικτυακός εφιάλτης για 18χρονη από την Παιανία!

Ο αλλοδαπός άνδρας που συνομιλούσε μέσω εφαρμογών και με τον οποίο η νεαρή κοπέλα από την Παιανία είχε αναπτύξει «πλατωνική σχέση», όταν το κορίτσι του ζήτησε να διακόψουν, προώθησε, για να την εκδικηθεί, γυμνές φωτογραφίες που του είχε στείλει, σε φίλους και στα μέλη της οικογένειάς της, διασύροντάς την και τραυματίζοντας ανεπανόρθωτα την νεαρή της ψυχή.

Η κοπέλα ομολόγησε στην μητέρα της τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάει στην αστυνομία και η φρικτή αυτή υπόθεση να ερευνάται με προσοχή.

Πλατωνικός έρωτας

Το κουβάρι της περίεργης αυτής ιστορίας άρχισε να ξεδιπλώνεται πριν έξι ημέρες και ειδικότερα στις 09:40 της 9ης Φεβρουαρίου, όταν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, η 48χρονη μητέρα της 18χρονης «μετέβη στο Τ.Α Παιανίας και κατέθεσε ενόρκως ότι η 17χρονη κόρης της, προ πέντε μηνών περίπου, άρχισε να συνομιλεί μέσω της εφαρμογής DISCORD, με άτομο που διατηρούσε προφίλ, όπου επικοινωνούσαν σε φιλικό επίπεδο, κάνοντας συχνά βιντεοκλήσεις.

Το συγκεκριμένο άτομο συνομιλούσε με την κόρη της και μέσω άλλων εφαρμογών, διατηρώντας αντίστοιχα προφίλ, τα οποία δηλώθηκαν στο Τ.Α Παιανίας.

Επίσης, στα πλαίσια της επικοινωνίας που είχαν, της είχε δώσει τα στοιχεία ταυτότητάς του. Όπως την ενημέρωσε η κόρη της, η επικοινωνία αυτή εξελίχθηκε σε πλατωνική σχέση μέσω διαδικτύου, η οποία μερικές φορές οδηγούνταν σε εντάσεις».

Εκδίκηση με μαζική αποστολή «ροζ» φωτογραφιών

Το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου, όπως κατέθεσε η μητέρα, η κόρη της ζήτησε από το άτομο αυτό να διακόψουν τη σχέση τους, με αποτέλεσμα εκείνος να έχει ακραία συμπεριφορά.

Όπως αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, ο «πλατωνικός έρωτας» από την άλλη άκρη της εφαρμογής άρχισε να δείχνει το πραγματικό του σκληρό πρόσωπο και απειλώντας την ότι θα στείλει προσωπικές της φωτογραφίες σε φίλους της.

«Περί την 00:30 ώρα της 09-02-2024, η μητέρα της ενημερώθηκε από τον κουνιάδο της, ότι εκείνος και η οικογένειά του, έλαβαν από άγνωστο άτομο γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης, μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα. Επίσης, διάφοροι φίλοι και φίλες της κόρης της, έλαβαν παρόμοια μηνύματα με φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες αυτές εικονίζεται η ανήλικη γυμνή και συγκεκριμένα φαίνεται το στήθος της και μέρος της βουβωνικής χώρας.

Η κόρη είχε στείλει σε εκείνον τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, προ μηνός περίπου, ενώ παράλληλα του είχε στείλει και στοιχεία από τον τηλεφωνικό της κατάλογο.

Η μητέρα προσκόμισε τις γυμνές φωτογραφίες, καθώς και φωτογραφίες του φερόμενου δράστη, εκτυπωμένες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφορικά με το συμβάν εξετάστηκε σχετικά και ο θείος της παθούσας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έλαβε μέσω μηνύματος, γυμνές φωτογραφίες της ανιψιάς του.

Η μητέρα δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του προαναφερόμενου δράστη, ο οποίος διακίνησε τις γυμνές φωτογραφίες της κόρης της. Η ανήλικη παθούσα θα εξετασθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις