Site icon NewsIT

Παιδί και ψυχική υγεία

18.06.2010 | 12:53
Παιδί και ψυχική υγεία

Ημερίδα έγινε στην Αθήνα με θέμα “Παιδί και ψυχική Υγεία”.....

 

Με αφορμή τη συμμετοχή και βράβευση στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «736 ιδέες για ένα όνειρο» η Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση«Αθηνά» πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Παιδί & ψυχική Υγεία» και παράλληλη έκθεση με τίτλο «break the circle», στην οποία παρουσιάστηκαν έργα της πρωτοβουλίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
 
Ομιλητές όπως η κα Παπακώστα- Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ., ο κ. Γ. Νικολαΐδης- ψυχίατρος, διευθυντής Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, ο κ. Γ. Γέρμανος- Υπαστυνόμος Β΄ από τη Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο κ. Γιαννόπουλος- πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» και λοιποί ανέλυσαν ζητήματα που αφορούν τη παιδική ψυχολογία όπως η παιδική προστασία, το cyber bullying, η παιδική παραβατικότητα, ο κοινωνικός αποκλεισμός κλπ. Συντονίστρια της ημερίδας ήταν η κα Εύα Ντελιδάκη, δημοσιογράφος.
 
Η πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αθηνά» κα Αθηνά Πάσσιου τόνισε ότι στόχος της σημερινής ημερίδας εκτός από την ενημέρωση είναι και η παρότρυνση των πολιτών να αποτελέσουν μέρος της λύσης των θεμάτων που αφορούν στη ψυχική υγεία των παιδιών μας, κυρίως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version