Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο παιδοκτόνος της Θεσσαλονίκης από το 2003 είχε ψυχολογικά προβλήματα και το γνώριζαν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εσωτερική έρευνα στην Υπηρεσία που υπηρετούσε στην Θεσσαλονίκη ο παιδοκτόνος αρχιφύλακας, προκάλεσε η ανατριχιαστική του πράξη να πνίξει με τα χέρια του το ίδιο του το παιδί μέσα στο σπίτι τους στον Εύοσμο.

Από το 2003 γνώριζαν στα ΜΑΤ ότι ο 47χρονος έχει διαταραχές στην ψυχολογία, και για το λόγο αυτό είχε λάβει αναρρωτική άδεια και παρακολουθούνταν από ψυχίατρο.
Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Υπηρεσία και πέρασε όλα τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβάλλονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και για το λόγο αυτό είχε κριθεί κατάλληλος οπλοφορίας και υπηρεσίας.
Η πραγματικότητα όμως διέψευσε τους πάντες, και για άλλη μια φορά η Ελληνική κοινωνία ήλθε αντιμέτωπη με το γνωστό «όλοι γνώριζαν κανείς δεν μιλούσε».
Ακόμα και όταν επέστρεψε στην Υπηρεσία του οι συνάδελφοι του είχαν καταλάβει την ραγδαία αλλαγή στην συμπεριφορά του καθώς είχε κλειστεί πλήρως στον εαυτό του και παράλληλα είχε επιθετικά ξεσπάσματα.
Για τους λόγους αυτούς έχει διαταχθεί εσωτερική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αποτελέσματα των ψυχολογικών τεστ που περνούσε με επιτυχία ο παιδοκτόνος, και τους έδιναν το δικαίωμα να οπλοφορεί.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη Υπηρεσία άλλοι δυο αστυνομικοί κατά το παρελθόν είχαν βάλει τέλος στην ζωή τους και μάλιστα με ιδιαίτερο τραγικό τρόπο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε