Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παίρνουν «φωτιά» οι γάμοι από τον Ιούνιο – «Sold out» οι περισσότεροι χώροι

Παίρνουν «φωτιά» οι γάμοι από τον Ιούνιο – «Sold out» οι περισσότεροι χώροι

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο οι περιορισμοί στους γάμους αίρονται και πλέον τα μυστήρια από τον Ιούνιο θα γίνονται παρουσία αρκετών καλεσμένων.

Οι μελλόνυμφοι θα μπορούν να ζήσουν τον γάμο που είχαν σχεδιάσει με μέτρα βέβαια, αλλά τουλάχιστον θα έχουν τους αγαπημένους τους στο πλευρό τους.

«Νικητές από covid, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω», λέει η Έφη Καλογεροπούλου, μέλλουσα νύφη.

Ενα χρόνο ολόκληρο περίμενε η Έφη για να κάνει τον γάμο των ονείρων της. Πλέον μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή. «Κανονίζουμε το γάμο μας για 21 Αυγούστου. Πιστεύω να πάνε όλα καλά».

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των μελλόνυμφων με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει «φωτιά».

Οι επαγγελματίες του κλάδου εξηγούν στο LIVE NEWS πως οι περισσότεροι χώροι είναι sold – out, ενώ ανάρπαστα γίνονται τα ραντεβού για τον στολισμό.

«Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε. Παίρνουν αυτοί που τα έχουν κλείσει όλα και περίμεναν το πράσινο φως, αυτοί που το σκέφτονταν, αυτοί που το είχαν ακυρώσει και θέλουν εκ νέου νέα ημερομηνία», λέει η Άννα Μαρία Ρογδάκη, διοργανώτρια γάμου.

Στα μάτια κοιτούν τους επαγγελματίες του κλάδου οι μέλλουσες νύφες που έχουν ξεχυθεί από το πρωί στους δρόμους για τις προετοιμασίες και τα νυφικά.

«Έχουμε βγει στα μαγαζιά να κάνουμε τις αγορές να δούμε και για το νυφικό. Πήραμε δύο ιδέες, να κατασταλάξουμε και να βγει ο γάμος όπως πρέπει».

Οι γάμοι θα μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά από τον Ιούνιο και μετά, με όριο τα 100 άτομα. Κάτι που «χάλασε» τα σχέδια όσων ονειρεύονταν ανοιχτό γάμο.

«Κάνουν ένα face control στους καλεσμένους για να μην υπερβαίνουν τους 100. Ποιοι δε θα παρεξηγηθούν».

Η Έφη από την άλλη σκοπεύει να παντρευτεί τέλη Αυγούστου, με την ελπίδα να καταφέρει να καλέσει όλους τους φίλους και συγγενείς. «Θα είμαστε πολλά άτομα. Ευελπιστούμε να καταφέρουμε τα 300».

Σαν… έτοιμα από καιρό φαίνεται πως ήταν τα ζευγάρια, καθώς είναι ελάχιστες οι διαθέσιμες ημερομηνίες στα κτήματα της Αττικής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις