Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: «Φταίνε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ» λέει ο 45χρονος βιαστής

Παλαιό Φάληρο: «Φταίνε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ» λέει ο 45χρονος βιαστής

Τις αποτρόπαιες πράξεις του παραδέχτηκε ο 45χρονος βιαστής από το Παλαιό Φάληρο με το τατουάζ λέγοντας ότι φταίνε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο 45χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι βίασε μια κοπέλα και αποπειράθηκε να κακοποιήσει άλλη μία μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της.

Περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια όσα έκανε και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «για όλα έφταιγε η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ», σύμφωνα με το OPEN.

Οσον αφορά στην διαφυγή του στην Αλβανία υποστήριξε πως όταν είδε τον εαυτό του από κάμερες ασφαλείας στα μέσα κατάλαβε ότι η αστυνομία θα τον συλλάβει και γι’ αυτό έφυγε,.

«Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα, ευθύνονται για όσα έγιναν. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου, μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα το έκανα όταν είδα τυχαία αυτές τις δύο γυναίκες στον δρόμο. Όταν είδα τον εαυτό μου στα βίντεο στην τηλεόραση κατάλαβα ότι θα με πιάσουν και έφυγα για την Αλβανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 45χρονος είχε παρελθόν στην Αλβανία, καθώς είχε κάνει κλοπές κάτι το οποίο διευκόλυνε και τις διαδικασίες να μεταφερθεί στην Ελλάδα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις