Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Πρώην πρόεδρος ομάδας ο επιχειρηματίας που δέχτηκε πυροβολισμούς με καλάσνικοφ

Γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας της Κρήτης είναι ο 63χρονος άνδρα που σήμερα τα ξημερώματα δέχτηκε την ένοπλη επίθεση στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό πυροβολήθηκε από καλάσνικόφ, καθώς στο σημείο που χτυπήθηκε από τους δράστες οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ βρήκαν 8 κάλυκες από το συγκεκριμένο τύπου όπλου.

Το χρονικό

O 63χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό χώρο κινούνταν γύρω στις 04:00 στην Ποσειδώνος, όταν έστριψε στην Οδό Αφροδίτης.

Λίγο πιο πάνω κι ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν κι ένα ακόμα μέλος της οικογένειας του, δέχτηκε το μαφιόζικο χτύπημα.

palaio faliro palaio faliro

Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του οχήματος οκτώ φορές ενώ βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Αφροδίτης και Κρόνου.

Κάποιες από τις σφαίρες του καλάσνικοφ να βρήκαν τον επιχειρηματία στο χέρι και στην κοιλιακή του χώρα.

Την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλεια Αττικής, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα από τις κάμερες της περιοχής τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το αυτοκίνητο του θύματος ή δράστες και έφυγαν από αυτό αφού άδειασαν το καλάσνικόφ τους.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει λευκό ποινικό μητρώο, ενώ την ώρα που συνέβη το περιστατικό στο σημείο δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.  

palaio faliro

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια