Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο βιαστής με τα τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο βιαστής με τα τατουάζ

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο «βιαστής με τα τατουάζ» από το Παλαιό Φάληρο που εντοπίστηκε στην Αλβανία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η απολογία του 45χρονου θα γίνει την Πέμπτη για τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής.

Ο άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας και την απόπειρα κατά μιας ακόμη στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου είχε διαφύγει στον Αυλώνα της Αλβανίας και είχε βρει κρησφύγετο σε διαμέρισμα που έχει η μητέρα του σε πολυκατοικία. Οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας τον εντόπισαν τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) και τον συνέλαβαν. Λίγο μετά τον παρέδωσαν στην ελληνική αστυνομία και η σύλληψή του ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 07:00 από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο 45χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ αμίλητος και δεν έχει πει το παραμικρό στους αστυνομικούς. Είναι ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα, ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή η ελληνικές αρχές είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας. Μετά τη σύλληψή του, στον Αυλώνα, ο 45χρονος παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά κι από εκεί μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις